Glas sæt

Mange forskellige glassæt

Er man en ivrig drikker af cocktails, som serveres i en decanter så kan det være, at et glas sæt, som man vil sætte pris på. Her på siden tilbyder vi forskellige glas sæt, og de har for det første det til fælles, at alle de ting, som følger med i sættet er lavet af glas. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Tasting sæt - 2 glas, 1 karafel 2116-4
  Tasting sæt - 2 glas, 1 karafel
  469,00 kr
 2. Tan glas sæt Final Touch GG5015
  Tan glas sæt Final Touch
  159,00 kr
 3. Cider Glas 2pk Final Touch GG5018
  Cider Glas 2pk Final Touch
  229,00 kr
 4. Whisky Glas 4pk Final Touch LFG2114
  Whisky Glas 4pk Final Touch
  359,00 kr
 5. RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas Glaspakke6
  RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas
  949,00 kr
 6. Officina 1825 Decanter &Tumbler Set 21516-41009
  Officina 1825 Decanter &Tumbler Set
  449,00 kr
 7. Sublime glas-sæt 5 dele klar 11854-01
  Sublime glas-sæt 5 dele klar
  499,00 kr
 8. RCR Combo Whiskey Set 6431
  RCR Combo Whiskey Set
  449,00 kr
 9. 23%
  SALE
  Tasting sæt - 3 glas 2116-3
  Tasting sæt - 3 glas
  Tilbudspris 289,00 kr Normalpris 375,00 kr
 10. Øl Tankards 2pk Final Touch GG5007
  Øl Tankards 2pk Final Touch
  149,00 kr
Faldende orden
Side

Lad glas og decanter passe sammen

Sættet består blandt andet af en decanter, som er det samme som en karaffel, som man også kan sige det på dansk. Denne decanter kan have forskellige former alt efter hvilket glas sæt man vælger at købe. Der er både en decanter, som er meget kantet i formerne, mens du også kan finde en variation, som er mere rund i det og dermed har et andet udtryk. 

Noget af det, som du kan bruge sådan en decanter til er at lave snaps, som du kan servere til julefrokosten. Det kan godt virke lidt som en flad fornemmelse at servere snaps man selv har lavet af en brugt sodavandsflaske eller lignende, hvorfor man bør gøre brug af en decanter, som følger med i dette glas sæt her på siden. Det er nemt at lave sin egen snaps og der skal ikke så meget andet til end snaps, en decanter og den ingrediens, som man ønsker, at snapsen kan smage af. Flere og flere vælger at blande en snaps, som består af forskellige bolcher og af snaps. Det giver en sød og næsten slik-agtig smag, som mange godt kan lide. Det skyldes også det faktum, at rigtig mange har svært ved den rene smag af snaps, som da også kan være ret stærk. I denne decanter, som følger med de forskellige glas sæt her på siden kan man sagtens blande en snaps, som består af bolcher og snaps og det er noget, som ens gæster vil sætte stor pris på. Noget andet man kan gøre er, at røre forskellige krydderurter i snapsen og lade disse krydderurter blive i snapsen når man hælder det over i den smukke decanter. På den måde har man både en flot snaps, som tilmed smager rigtig godt.

Udover den anvendelige decanter får man også glas med i de forskellige glas sæt vi har her på siden. Det er forskelligt hvor mange glas man får med, det kan for eksempel være seks glas. Det unikke ved disse glas er, at de passer helt perfekt sammen med decanteren. Det gør, at det hele giver et rigtig smukt udtryk når det står sammen på bordet, hvilket også er lige præcis det du ønsker at gå efter når du serverer noget, du har brugt lang tid på at lave. Det vil være noget, som dine gæster formentligt vil kommentere fordi, at det faktisk er meget sjældent, at folk har deciderede glas sæt. Derfor vil det nok være noget nyt for dem at se, hvorfor det vil virke meget imponerende på dem.

Et godt glas sæt er en oplagt ting at købe hvis du skal købe en værtindegave til nogen. For glas sættet er nemlig så brugbart for alle, at det vil være de færreste, som ikke kan finde noget at bruge det til. De fleste mennesker drikker rødvin og det er da også en af de ting, som du kan servere i netop den medfølgende decanter og de flotte glas. Er du ikke så meget til rødvin, men er mere til den lidt festligere version sangria er det også noget du med stor fordel kan servere i dette glas sæt. Bland rødvin med noget citronsaft, sukker og citronskiver og lad det stå i køleskabet med is i et døgns tid. Dernæst kan du være sikker på, at du har den lækreste blanding af sangria, som du kan forestille dig, hvilket nok skal være noget du vil nyde meget. Uanset om det er en kold dag udenfor eller en dejlig varm sommerdag, så får sangria altid stemningen lidt højere op og snakken lidt bedre i gang.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna