Farvede Glas

I denne kategori finder du alverdens glas i flotte farver og mønstre. Vi har alt fra smukke champagne- og ginglas til tumblers og drikkeglas. Så er du sikret et veldækket bord, der viser personlighed og stil. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. 40%
  SALE
  Bormioli Wind drikkeglas, blå, 30 cl 20404532
  Bormioli Wind drikkeglas, blå, 30 cl
  Tilbudspris 15,00 kr Normalpris 25,00 kr
 2. Håndmalet champagneglas i 4 vintage farver 11760
  Håndmalet champagneglas i 4 vintage farver
  450,00 kr
 3. Drikkeglas 20 cl Zeno blå 5000342
  Drikkeglas 20 cl Zeno blå
Faldende orden
Side

Hvorfor skal du købe farvede glas?

Der har længe været en tendens til at gå med klassisk stel når man dækker bord eller serverer forfriskninger. Farvede glas giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på din opdækning, og kan samtidig gøre et ellers lidt kedeligt bord farverigt og flot. Som noget helt unikt har du mulighed for også at vælge glas med mønstre, der virkelig kombinerer stil med nytænkning og innovation.

Gå nye veje

Artland giver dig muligheden for at gå i samme stil med både dine champagne-, gin- og drikkeglas så du holder stilen hele aftenen igennem. Farverne er centeret i bunden af glasset og giver dine klare væsker et unikt farvespil i alle regnbuens farver. Det vil klart imponere dine gæster!

Et twist på klassiske drikkeglas

En anden mulighed for at gøre dit bord mere farverigt er at bruge drikkeglas i forskellige farver, og her på siden kan du finde netop det i alle afskygninger af blå, grøn, orange, lilla og lyserød.  

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna