Farvede glas

Her på siden finder du vores store sortiment af alverdens glas i flotte farver og mønstre. Vi ønsker at sætte den kvalitetsmæssige bare højt med mærker som Luigi Bormioli og ARCOROC.

Dermed er du sikret nogle af de bedste glas, som kan findes på markedet, og som vil gøre dig gavn mange år ud i fremtiden. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 32%
  Bormioli Line drikkeglas, blå, 29 cl 20404522 by BORMIOLI color Blå
  Bormioli Line drikkeglas, blå, 29 cl
  Tilbudspris 12,95 kr. Normalpris 19,00 kr.
 2. 32%
  Bormioli Line drikkeglas, lilla, 29 cl 20404521 by BORMIOLI color Lilla
  Bormioli Line drikkeglas, lilla, 29 cl
  Tilbudspris 12,95 kr. Normalpris 19,00 kr.
 3. Bormioli Rockbar drikkeglas, blå, 27 cl 20733227 by BORMIOLI color Blå
  Bormioli Rockbar drikkeglas, blå, 27 cl
  25,00 kr.
 4. Bormioli Romantic drikkeglas, blå, 47,5 cl 20800813 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Romantic drikkeglas, blå, 47,5 cl
  22,00 kr.
 5. Bormioli Romantic drikkeglas, lyserød, 34 cl 20800811 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Romantic drikkeglas, lyserød, 34 cl
  22,00 kr.
 6. Bormioli Slot drikkeglas, blå, 29 cl 20404529 by BORMIOLI color Blå
  Bormioli Slot drikkeglas, blå, 29 cl
  15,00 kr.
 7. Bormioli Oriente drikkeglas, grøn, 40 cl 20404541 by BORMIOLI color Grøn
  Bormioli Oriente drikkeglas, grøn, 40 cl
  22,00 kr.
 8. Libbey hobstar Drikkeglas 35cl - Mixkasse Hobstarmix by LIBBEY color Sort
  Libbey hobstar Drikkeglas 35cl - Mixkasse
  319,00 kr.
 9. Libbey Hobstar Lyserød 35 cl 20084139 by LIBBEY color Sort
  Libbey Hobstar Lyserød 35 cl
  57,00 kr.
 10. Drikkeglas 39 cl Diamond blå 96611481 by BORMIOLI color Sort
  Drikkeglas 39 cl Diamond blå
  97,00 kr.
 11. Libbey Hobstar Blå 35 cl 20084137 by LIBBEY color Blå
  Libbey Hobstar Blå 35 cl
  49,00 kr.
 12. Artland Neon Gin Balloon glas 2stk. 26845DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Gin Balloon glas 2stk.
  249,00 kr.
 13. Drikkeglas Diamond 47 cl blå 96606981 by BORMIOLI color Sort
  Drikkeglas Diamond 47 cl blå
  33,00 kr.
 14. Bormioli Romantic vinglas, klar, 32 cl 20800315 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Romantic vinglas, klar, 32 cl
  22,00 kr.
 15. Artland Neon Old Fashioned glas 2stk. 26846DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Old Fashioned glas 2stk.
  269,00 kr.
 16. Artland Neon Vinglas 2stk. 450ml 26843DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Vinglas 2stk. 450ml
  299,00 kr.
 17. Bormioli Romantic vinglas, lyserød, 32 cl 20800318 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Romantic vinglas, lyserød, 32 cl
  74,00 kr.
 18. Libbey Hobstar Grøn 35 cl 20084136 by LIBBEY color Grøn
  Libbey Hobstar Grøn 35 cl
  57,00 kr.
 19. Krus 35cl Cool, rainbow 11193374 by APS color Sort
  Krus 35cl Cool, rainbow
  118,00 kr.
 20. Krus 35cl Cool, hammeret sort 11193372 by APS color Sort
  Krus 35cl Cool, hammeret sort
  122,00 kr.
Stigende orden
Side

HVORFOR SKAL DU KØBE FARVEDE GLAS?

Det første store spørgsmål som du med stor sandsynlighed sidder og grubler over, er hvorfor du overhovedet bør investere i farvede glas. Alt andet lige er det stilmæssigt mere sikkert at købe ganske almindelige klare glas, som på en mere anonym måde, kan indordne sig enhver borddækning til ethvert selskab.

Længe har det da også været tidens trend at gå med det klassiske stel og de klassiske glas, når der skulle dækkes bord eller serveres friske forsyninger, men de farvede glas er i den grad ved at finde fodfæstet igen.

Der har igennem de seneste år vokset en stor interesse indenfor indretning, og ikke mindst for hvordan du sætter dit eget unikke præg på indretningen. Mainstream og det at gøre som naboen, vennerne eller som ”alle de andre” er blevet skubbet i baggrunden, og i stedet handler det om, at finde sin egen personlige unikke stil.

Her kommer et element som farvede glas til sin ret, da de netop giver dig muligheden for at udtrykke din personlige og unikke stil, samtidig med at de tilfører en wauw-effekt til borddækningen. De farvede glas gør med andre ord den til tider kedelige og anonyme borddækning til en farverig oplevelse for dine gæster.

Ovenikøbet kan du også finde farvede glas med mønstre, som virkelig kombinerer stil med nytænkning og innovation.


GÅ NYE VEJE

Artland giver dig muligheden for at bevare damme stil igennem en serie af vinglas, ginglas og drikkeglas.

Det fede ved at have et gennemgående farvetema i dit glasarrangement, er den helhedsoplevelse, du kan tilbyde dine gæster. Dit udtryk vil være gennemført og stilrent, hvilket kan tilføre en enorm ro til selskabet og danne rammerne for mange hyggelige stunder.

Glassene fra Artland er designet således at farverne er centeret i bunden af glassene, hvilket giver et helt særligt farvespil til den drik, som nu engang er skænket op. En farvemæssig konstellation med inspiration fra regnbuen, som vil imponere dine gæster, med de mange smukke nuancer og farvespil, der impulsivt skabes i samspil med designet af glasset samt det opskænkede indhold.

Vi forhandler som tidligere nævnt tre forskellige glastyper fra Artland her hos BarLife. Det første glas som vi vil fremhæve for dig, er det farvede vinglas.

For der er ingen tvivl om, at Artland Neon Vinglas skiller sig ud fra mængden. Og er du på jagt efter et rigtig godt glas til vin, samtidig med at du ønsker et udtryk, der er helt unikt fra, hvad alle andre har, så kan vi varmt anbefale dig at kigge nærmere på netop dette vinglas.

Og til dit smukke vinglas skal du naturligvis også have et smukt vandglas. Her matcher Artland Neon Old Fashionvinglasset fuldstændigt, hvilket er perfekt til den smukke borddækning.

Men foruden at være et utroligt godt drikke glas til vand, så kan det også sagtens fungere som et whiskyglas, eller som et rigtig godt glas til rom. På den måde er du altså dækket utroligt godt ind, uanset hvad du ønsker at servere for dig selv eller for dine gæster.

Det tredje og sidste glas i Artland-serien, som vi forhandler her på siden, er det pompøse ginglas. Især er klassikeren Gin & Tonic utroligt populær herhjemme, så hvorfor ikke servere gin og tonic drinks i dette farvestrålende glas?

Selve designet af formen på glasset er ideelt til, at ginnen kan udvikle sig på bedste vis, så du får alle duftmæssige samt smagsmæssige nuancer med, hvilket krydres med en udsøgt æstetisk oplevelse. Uanset om du er til farvet glas eller ej, så er et drinksglas til ginnen bare et ’must-have’ til vitrineskabet.


Hop med på trenden – farvede glas er kommet for at blive

Farvede glas er et twist på klassiske drikkeglas, og det er en god mulighed for at gøre dit bord mere farverigt.

Du må endelig ikke være bange for at blande forskellige farver og mønstre. Det skaber et fantastisk, spændende og farvestrålende udtryk.
Hvis du endnu ikke er hoppet med på trenden og har købt nogle farvede glas, så kan det være en god ide at starte mere simpelt ud, hvorefter du kan supplere samlingen med andre fine farver.

Hvis du allerede ejer nogle smukke farvestrålende glas, kan du med fordel tilføje flere til samlingen og eventuelt overveje, om de skal være ens med de eksisterende eller måske have et andet mønster eller farve. Det giver et unikt udtryk, der sætter lidt ekstra kulør på hverdagen eller bringer en farverig festlig stemning til et smukt dækket bord.


FARVEDE VANDGLAS

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af farvede glas, der sagtens kan anvendes som vandglas. Og farvede vandglas er enormt dekorative, hvilket giver dig nogle helt nye muligheder i forhold til borddækning. I hverdagen kan det også sætte lidt kolorit op tilværelsen, med nogle flotte farvede vandglas, når du har brug for et glas vand.

Glassene fra ARPEGE COLOR er meget populære, og du kan nemlig få disse i forskellige farver. Prøv bl.a. glasset i grøn, blå eller pink.

Luigi Bormioli melder sig også på banen for farvede vandglas med deres Rockbar Drikkeglas, som også er virkelig fede. Du har altså muligheden for at finde netop den type farvede vandglas, som passer til dine krav her i vores sortiment.

Hvis du er til flotte glasserier, så bør du også lige tage et nærmere kig på de farvede vandglas fra Artland, som også er virkelig stilede.


FARVEDE VINGLAS

Til farvede vandglas hører der sig naturligvis også farvede vinglas. Når du skal dække bordet til den hyggelige middag om aftenen, så vil udtrykket, som bordet får ved at være bedækket med farvede glas, være meget levende. Dette er med til at give en god stemning til selskabet, allerede fra at gæsterne har sat sig ved bordet.

En rigtig fed glasserie som også indeholder farvede vinglas er Artland Neon Serien. Med denne serie kan du skabe et fantastisk glastema, hvor både vandglasset, vinglasset, champagneglasset og cocktailglasset har de samme farvemæssige spil.

I forhold til farvede vinglas kan det skabe røre i andedammen, da mange egentlig nyder at se vinens mange nuancer gennem glasset. Dette element bliver frarøvet, hvis nu vinglasset har en meget markant farve, som ikke er transparent.

Men de farvede vinglas fra Artland har stadig samme transparente virkning, da det blot er bunden af glasset, som får det her regnbueagtige farvespil. Derfor kan vi varmt anbefale denne farvede glasserie.


Farvestrålende cocktails i farverige glas

Sæt kulør på hverdagen ved at servere smukke cocktails med smæk på farverne. Gør det hele lidt ekstra festligt ved at servere dine farverige drinks og cocktails i glas, der matcher samme festlige stemning.

Det sætter en fantastisk prik over i’et når cocktailens farve matcher glassets farve eller modsat, at der skabes en smuk kontrast mellem glassets farve.

I den forbindelse kan du prøve at give dig i kast med at tage udgangspunkt i farvehjulets modsætninger i form af såkaldte komplementærfarver. En rød drink vil derfor eksempelvis skabe et iøjnefaldende modspil til et blåt cocktailglas.

Er du mere garvet bag baren, så er de farverige glas selvfølgelig også helt perfekte til at servere regnbue cocktails. De lagdelte cocktails bestående af eksempelvis blå Curacau, Pisang Ambon, rød grenadine og appelsinjuice, hvilket ender ud i en drink, der gradvist skifter nuance fra bund til top, er utrolig æstetiske, og vil være endnu skønnere i kombination med et smukt glas med knald på farven.

Hvis du mangler inspiration til, hvilke drinks du kan servere i dine farverige glas, så vil vi anbefale dig at tage et kig i vores store univers af drinksopskrifter, hvori du finder alverdens skønne bud på drinks og cocktails, hvorfor du finder noget til enhver smag og anledning.

Skal det være ekstra nemt, så vil drinkspakker være vejen frem. Her kan eksempelvis Strawberry Daquiri eller Gin & Rhurbarb Tonic drinkspakkerne fremhæves, og de vil være så smukke at servere i et rosa glas. Blue Lagoon drinkspakken vil i kraft af drinkens blå farve være oplagt at nyde af et blåligt glas.


Få endnu mere glæde af dine farvede glas

Farvede glas er ikke kun gode til servering af juice, læskedrikke, cocktails og andre drikkevarer. De er også utroligt smukke at bruge som dekoration i boligen. Det kan både være i form af små vaser eller som fyrfadsstager.

Derudover er de farvede glas ideelle som lysestager på bordet. Dertil er farvede glas med mønstre især oplagte til formålet, da glassets mønster reflekterer lyset på en smuk måde. Et eksempel herpå er Libbey Hobstar i lyserød eller blå.

Udover servering af drikkevarer, så kan du selvfølgelig også bruge dine glas til servering af lækre snacks eller desserter. Der er altså adskillige ideer og muligheder til, hvornår samt hvordan du kan bruge dine farvede glas.


BARLIFE – EN VERDEN AF GLAS

Vi sælger alt hvad hjertet begærer indenfor barverdenen, hvilket også inkluderer en utrolig stor online glas shop, hvor du kan finde glas til enhver lejlighed. Hvad end du jagter billige glas, eller glas som befinder sig i den mere eksklusive ende af prisskalaen, så finder de det hele hos os.

Bl.a. forhandler vi utroligt smukke vinglas fra Zalto, som design og kvalitetsmæssigt ligger i den højeste liga. Dog finder du også billige vinglas i god kvalitet hos os, så uanset hvilket budget du har til rådighed, kan du altid finde noget som matcher dit behov.

Krystal glas er om noget blevet en trend herhjemme, og de findes i alle former og afskygninger. Måske du forbinder krystalglasset med et glas, som er temmelig robust og nærmest majestætisk, med riller eller mønstre ned langs siden.

Men et krystalglas kan også være helt klart og elegant, uden at du umiddelbart vil bemærke krystalmaterialet. Især indenfor vinglas er krystal virkelig berigende, fordi et sådant glas tilfører vinen en utrolig høj værdi, når det kommer til udviklingen af duft -og smagsnuancer.

Skal du hjælpes godt på vej i forhold til solide brands, der fremstiller flotte krystalglas, vil vi anbefale dig at kigge nærmere på Luigi Bormioli eller glas fra Nachtmann.

Desuden går du aldrig galt i byen hos Spiegelau. Så uanset om det er vandglas, rødvinsglas eller ølglas så tilbyder Spiegelau et utroligt flot glasudvalg.


Og med disse ord, er du nu fuldstændig klar til at give borddækningen dit helt eget unikke præg, med nogle smukke farvede glas som uden tvivl vil imponere dine gæster.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna