Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Champagneglas i høj kvalitet eller i brudsikker plast - Se udvalget her ⇒
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Champagneglas

Glas til enhver lejlighed

Når det trækker op til fest og farver så skal propperne springe og der skal hældes bobler i champagneglas, som man altid bør sørge for at have stående.

En festlig lejlighed bør fejres på behørig vis og hvis der er lagt op til fest så bør man også sørge for, at der er champagne eller en anden mousserende vin at hente, som man altid udelukkende bør sørge for at servere i  rigtige champagneglas, både fordi, at det ligesom bare hører sig til og fordi, at det simpelthen ser pænere ud.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En sikker vinder

Ligesom det gælder for alle andre områder når det kommer til boligdimser, køkkenudstyr , cocktailtilbehør og andet til hjemmet så er der forskellige stilarter som man kan lægge sig opad. Og uanset hvad man køber så er der altid især én mulighed, som er den oplagte og det er den klassiske, hvilket ikke nødvendigvis betyder den, som alle har, men mere den mulighed, som altid kommer igen. En sådan klassiker er der også når det kommer til glas til champagnen. For det klassiske glas med den slanke korte stilk og selve glasset, som er langt og smalt er det mest klassiske glas.

Hvis man lavede en statistik over alle i landet, som ligger inde med champagneglas, så ville man formentligt komme frem til, at netop dette klassiske er det mest udbredte og det som folk har haft i lang tid. Og netop fordi, at det er en klassiker og noget af en ’sikker vinder’ så har vi her på Barlife besluttet os for at have dette helt klassiske og særdeles almindelige glas.

Det mest almindelige, som man kan forestille sig er fra Fortius og er i serien LIBBEY. Hvis man køber dette glas kommer det i en pakke med 6, så der skal ikke købes mange pakker af disse, før man har til et stort selskab, som egner sig til for eksempel nytårsaften. Et meget stilfuldt champagneglas som også har form som det klassiske er glasset fra ARCOROC, som er højere og mere slankt i bunden af selve glasset. Dette glas er også yderst velegnet til at servere mousserende vin i, og især hvis den er lidt rosa eller farvet på anden måde. 

Find også glasset til den mere eksperimenterende

Det er dog ikke kun det klassiske champagneglas, som du finder her på Barlife, for du finder også mere vovede glas, som er væsentligt mere anderledes da de på den ene eller anden måde skiller sig ud. For eksempel kan man føle sig som en rigtig movie star fra 60’ernes Hollywood med glasset fra LIBBEY, som er mere fladt end det er smalt. Det er meget pænt, og ser rigtig elegant og unikt ud. Det helt klassiske glas kan også fås i en variant, som gør det væsentligt mere moderne, for man kan nemlig købe håndlavede glas, som kan fås i fire forskellige farver. Således kan man kombinere disse forskelligfarvede glas som man vil og det vil skabe et sjovt spil mellem glassene.

Glam og elegance

Er man til glamour, men ikke helt så meget til gamle sort/hvid-film kan man også her på siden finde glas, som vil falde i ens smag. Kig for eksempel efter Masquerade glasset som har et krystalmønster, hvilket gør, at de ser meget pæne og eksklusive ud. Det er lige før, at man kan se både pels, dyr parfume og store perler og diamanter for sig. At købe en pakke med disse champagneglas inkluderer 6 stk. så der er nok til at servere pagne for et stort selskab ved blot at købe et par pakker.

Hvis man er til champagne på farten

Hvis man er typen, som kan lide at drikke champagne mens man er på farten, hvis for eksempel man er på bådtur eller sidder et sted i en have eller park med venner og veninder så er det af flere årsager ikke det mest praktiske at have champagneglas med.

For mens man står der og allerede har pakket skåle og tallerkener vil man måske have lyst til at undgå at tage mere med da man simpelthen ikke har plads. Desuden er man bange for, at det slet ikke kan være der i picnickurven. Og i et sådan øjeblik, så er det en rigtig god ide at få købt sig nogle glas i plastik, som man bare kan smide ud efterfølgende og ikke behøver at tage mere stilling til.

Sådanne slags glas finder du skam også på Barlife, og du finder dem endda med en frisk lille sort stilk, som skiller sig ud. Disse glas er nemme at samle og går ikke fra hinanden, for selvom der i virkeligheden er tale om engangsglas så kunne man godt tro, at det var ægte glas når man bare lige hurtigt ser på dem. Disse glas kommer i en pakke med 6 stk. så der er hurtigt købt ind til hele båden.