Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Find glas online - stort sortiment af flotte glas til baren
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Glas

Glas til baren, restauranten eller hjemmet

Det er altid vigtigt at have glas nok i baren, når man kan lide at lave cocktails og diverse drinks.
 
Uanset om man er professionel bartender eller blot er amatørbartender er det vigtigt at have udstyret i orden. Og her er glas en essentiel del af enhver bartenders udstyr. For hvis ikke man har kollektionen af glas i orden så kan man ikke servere de drinks og cocktails man ønsker. Det handler om at være på forkøb således, at man på forhånd sørger for at have glas til alle slags drinks og cocktails, da man pludseligt kan stå i en situation, hvor man skal bruge et helt bestemt glas – og uden det pågældende glas, kan den pågældende drink ikke laves.
 

Få drinkens personlighed frem ved hjælp af det rigtige glas

Alle slags drinks og drikkevarer har, ligesom mennesker, hver deres personlighed. Og denne personlighed bør man fremhæve ved hjælp af et glas og ved at overveje præcis hvilket slags glas man skal vælge til en given drink. Her kan du finde alt fra de elegante, høje og slanke glas, som passer perfekt til en let, kølig sommerdrink til det mere rustikke glas med den tykke bund, som passer til en aften whisky. Kollektionen af glas opdateres løbende og der kommer hele tiden nye glas, man kan følge med i hvad der findes af nyheder omkring glas her.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Marokkansk Kobber Hammered Tumblers 400ml

  Marokkansk Kobber Hammered Tumblers 400ml

  Marokkansk rustfrit stål Hammered Tumblers 400ml til servering af drinks eller lækre snacks

  Utrolig flotte bægre i flot marokkansk banket stil, som egner sig perfekt til både at servere snacks og drinks i. De er meget brugervenlige og tåler maskinvask. Deres smukke tulipanformede stil tiltrækker hurtigt gæsternes opmærksomhed, og bør være en del af en hver bars udstyr

  Størrelse:
  H 100mm Ø 90mm

  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Rødvins Set - Final Touch

  Final Touch Conundrum Rødvin sæt

  Rødvins Sæt fra Final Touch med karaffel

  og fire flotte rødvinsglas i klassisk design Flot klassisk rødvinssæt med karaffel og fire smukke glas, der omfavner rødvinen og giver den både farve og aroma til stor nydelse for dine gæster. Hvis du vil servere flotte rødvine, så er dette sæt et must. Leveres i flot gaveæske. Kun håndvask.
  Størrelse:
  Karaffel: H 280mm Rim Ø 78mm Base Ø 73mm
  Glas: H 110mm Ø 80mm
  Vis detaljer
  731,25 DKK
  Prisgaranti

 3. RCR Melodia Old Fashioned 23 cl 6stk.

  RCR Melodia Old Fashioned 23 cl 6stk.

  Lækre og luksuriøse RCR Melodia glas

  Selvom det ikke nødvendigvis er lige netop krystal man tænker på når man hører begrebet RCR så er det dog lige præcis det der er tale om. For det kan være, at man går rundt og tror, at dagene hvor krystal var det hotteste man kunne lave glas af kan godt tro om. Det kommer blandt andet til udtryk i disse glas, som er lavet i en old fashioned stil og som er i serien Melodia. Det er nemlig karakteristisk for disse glas, at de netop er lavet af RCR. Og det, som er kendetegnende for netop RCR det er, at det er en slags krystal. Og det kan man naturligvis hører når man slår ganske let på glasset for så vil disse Melodia Old Fashioned glas sige på en helt bestemt måde,som vil gøre, at ingen kan være i tvivl om, at der her er tale om rigtige krystalglas. Det glas, som disse Melodia Old Fashioned glas er lavet af er fra Italien, som altid har været meget kendte for netop at lave noget rigtig godt krystalglas. Så ønsker du at byde dine gæster noget rigtig godt så kan du byde dem på noget drikkelse i disse flotte glas.
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 4. RCR Melodia Highball 35 cl 6stk.

  RCR Melodia Highball 35 cl 6stk.

  Smukt highball glas i Melodia serien

  Står du og skal overveje hvilke glas du skal købe til hjemmet så bør du overveje meget seriøst om ikke disse smukke glas, som er lavet i en helt særlig Old Fashioned stil, er dem, som du skal have. Det som er kendetegnende for dem er, at de er lavet af det materiale, som man ofte kalder RCR, men som mange andre dog vil kende som krystalglas, for det er sådan, at krystalglas på ingen måde er gået af mode, men stadig lever i bedste velgående. Netop disse glas skiller sig ud fra andre ved at være highball glas. Så hvis du går rundt med tanker om, at du skal lave cocktails, som kræver highball glas så ville det være meget nærliggende at købe disse Melodia Old Fashioned glas, som endda er lavet af dette RCR materiale. Hvis du for eksempel har en forkærlighed for gin så vil disse glas helt sikkert være sagen og du vil elske at bruge dem derhjemme. For at blande en gin og tonic i disse glas gør på mirakuløs vis, at denne cocktail simpelthen smager godt fordi, at man på forhånd får slukket tørsten ved at se på Melodia highball glassene.
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 5. RCR Melodia Likør 5 cl 6stk.

  RCR Melodia Likør 5 cl 6stk.

  Delikat og fristende likørglas fra Melodia

  Hvis der er noget, som er kendetegnende for de smukke glas fra serien Melodia så er det, at de på mange måder er indbegrebet af luksus. For du kan ikke undgå at se luksuriøs og vigtig ud når du sidder og drikker noget af et glas fra Melodia serien. Det skyldes, at mønstret, som der er i disse glas slet og ret er så smukt og detaljeret, at det er noget, som enhver ville kunne lide. Disse RCR Melodia likørglas minder nemlig en om de helt gamle sorte og hvide film, hvor hovedpersonerne altid ses i selskab med en cigaret, samt et glas. Og det kunne meget vel have været en lille likør, som de drak i et glas, som minder meget om det glas fra Melodia, som du kan købe her. Du kan blot hælde din yndlingslikør i glasset og så skal du nok nyde hver en dråbe. Der kan være 5 cl i hvert glas og så hører der tilmed seks glas i en pakke. Du kan være sikker på, at kvaliteten af disse likørglas fra Melodia er i top for de er lavet af RCR, som er et meget godt materiale, som bare holder.
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 6. RCR Melodia Sherry 16 cl 6stk.

  RCR Melodia Sherry 16 cl 6stk.

  Fine og delikate sherryglas fra Melodia

  På trods af, at det den dag i dag ikke er så moderne, som det har været tidligere, så er det de allerfærreste, som kan modstå en sherry når man bliver budt. Den søde smag og den dybe røde farve er simpelthen noget, som man sjældent kan sige nej til. Og hvorfor ikke hælde denne dejlige drik i et sherryglas fra serien Melodia. For ikke nok med, at du på den måde kan nyde at drikke sherry af nogle glas, som er beregnet til det så kan du også drikke sherry af nogle glas, som er lavet af RCR. Det er nemlig sådan med disse sherryglas fra Melodia, at de er lavet af et materiale, som hedder RCR, hvilket man normalt referer til som krystal. Og de har et smukt krystalmønster.
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 7. RCR Melodia Hviddvin 17 cl 6stk.

  RCR Melodia Hviddvin 17 cl 6stk.

  Elegante Melodia hvidvinsglas i RCR materiale

  De smukke hvidvinsglas i serien Melodia skiller sig ud fra de almindelige hvidvinsglas ved at være mere detaljerede og slet og ret se anderledes ud. For det er sådan, at de smukke Melodia hvidvinsglas de er helt specielle, hvilket kommer til udtryk i det mønster, som pryder dem. De har nemlig et mønster, som man normalt kun ser på de krystalglas, som man kunne købe for flere hundrede år siden. Dengang brugte man krystalglas, hvilket var det fine og faktisk kan man også den dag få krystalglas. Disse Melodia hvidvinsglas er lavet RCR og det er netop det, som man i dag kalder krystalglas. De kan hver indeholde 21 cl og i en pakke er der seks af disse fine Melodia hvidvinsglas.
  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 8. RCR Melodia Rødvin 27 cl 6stk.

  RCR Melodia Rødvin 27 cl 6stk.

  Flotte rødvinsglas fra Melodia i RCR-materiale

  En rigtig god middag med god mad kræver, at man drikker noget lækker rødvin for det er altid det, som hører sig til når man skal have en god mad. Hvis man har tænkt sig at holde en middag og rigtigt vil forkæle gæsterne både når det kommer til smag og æstetik, så kan man købe de meget smukke rødvinsglas fra serien Melodia. Udover, at de i sig selv er smukke så er de lavet af RCR, hvilket er en moderne form for krystal, som gør disse Melodia rødvinsglas pæne, tynde og mere robuste. Og du kan endda høre den karakteristiske krystallyd når du lige så stille knipser på et Melodia rødvinsglas grundet det materiale, som de er lavet af.
  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 9. RCR Melodia Champagne 16 cl 6stk.

  RCR Melodia Champagne 16 cl 6stk.

  Festlige og smukke Melodia champagneglas

  Er der champagne eller andre former for mousserende vin på bordene så er det formentligt fordi, at der er noget, som der skal fejres. Og hvis der alligevel er noget, som skal fejres så kan man lige så godt gå helt ind i det og gå i gang med den helt store fejring i selskab med disse champagneglas, som er en del af Melodia serien. De er specielle i form af deres design, som er præget af, at de er inspirerede af glas for tidligere tider. For noget af det, som man kan se på de fine Melodia rødvinsglas er, at de er lavet af krystal. Det kan man se på det mønster, som pryder dem for de er nemlig lavet i et mønster, som kendetegner gamle krystalglas.
  Vis detaljer
  369,00 DKK
  Prisgaranti

 10. RCR Tattoo Tumbler 33 cl 6stk.

  RCR Tattoo Tumbler 33 cl 6stk.

  Lækre Tumblerglas i tattoo serie

  Skal man drikke en glas i et mindre glas, så kan det være, at det er en whisky eller en lignende drik man skal nyde. Og hvis det er tilfældet så vil disse RCR Tattoo tumbler glas være helt perfekte til formålet. De er nemlig formet på en måde, som gør, at bunden er ekstra tyk så når de står på bordet så står de helt fast. Og desuden er væggene i glasset også forholdsvis tykke. Desuden kan man regne med, at de flotte Tumblerglas fra Tattoo serien har et mønster, som er lidt udover det sædvanlige. De har nemlig et mønster, som ligner krystalglas og det er der en grund til. For de er nemlig lavet af et materiale, som man ofte kalder den moderne form for krystal. Så med Tattoo tumbler glas får du både luksus og mulighed for at servere lækre drikkevarer.
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 11. RCR Timeless Tumbler 36 cl 6stk.

  RCR Timeless Tumbler 36 cl 6stk.

  Tidsløse tumblerglas i tidsløst design

  En serie, som man her kan købe er den meget anerkendte type glas, som er en del af Timeless serien. Og det er slet ikke tilfældigt, at denne serie af glas har fået netop dette navn, for det skyldes nemlig, at de glas man køber fra Timeless serien er lavet i et meget tidsløst design. Det mønster, som man kan se på RCR Timeless tumbler glassene er nemlig striber rundt om glasset og det er i den grad noget, som kommer på mode ofte og det er grunden til, at det netop er så tidsløst. Og disse tumbler glas er så kendetegnet ved at have en ekstra tyk bund og at være lidt lavere end mange andre af de glas, som også findes i den samme Timeless serie.
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 12. RCR Timeless Highball 44 cl 6stk.

  RCR Timeless Highball 44 cl 6stk.

  Klassisk Timeless highball glas

  Dette highball glas er en del af Timeless serien, som i den grad er en serie, som er blevet mere og mere populær. Det er den i høj grad fordi, at folk for tiden er vilde med det klassiske og meget afdæmpede design. Det, som er meget typisk for disse Timeless highball glas er, at de netop er meget klassiske samtidig med, at de dog har lidt detaljer, hvilket får dem til at skille sig ud fra mange andre glas, som næsten kan være lidt kedelige at se på. De er endda lavet af det kendte RCR-materiale, som er en moderne måde at sige krystalglas på. For det er sådan, at disse highballglas fra serien Timeless faktisk kan kaldes krystalglas og de ligner da også nogle glas, som kunne være købt for mange år siden.
  Vis detaljer
  319,00 DKK
  Prisgaranti

 13. RCR Timeless Shot 8 cl 6stk.

  RCR Timeless Shot 8 cl 6stk.

  Stilede shotglas fra Timeless serien

  Hvis der skal være fest så kommer man aldrig nogensinde udenom, at der skal shots på bordet. Og her er man måske vant til, at de glas, som kommer på bordet ikke ligefrem er de meste sofistikerede, men sådan behøver det dog ikke at være. For de fine shotglas, som er en del af Timeless serien de er nemlig meget stilede på en helt anden måde end hvad man normalt forbinder med shotglas. Og ikke nok med, at de ved første øjekast ser flotte ud, så er de også lavet af et materiale, som får dem til at adskille sig væsentligt fra andre typer shotglas. De er nemlig lavet af krystal, eller det som man ofte kalder RCR, så der er meget stil over disse shotglas, hvis man skal bruge dem til en fest.
  Vis detaljer
  235,00 DKK
  Prisgaranti

 14. RCR Timeless Likør 12 cl 6stk.

  RCR Timeless Likør 12 cl 6stk.

  Fine likørglas fra serien Timeless

  Når man skal drikke alkohol bør man altid gøre det med stil uanset hvilken slags alkohol, der er tale om. Det gælder blandt andet også når man skal nyde et eller flere glas likør. Noget man kan vælge at gøre er at hælde den lækre likør op i nogle af de smukke glas i timeless serien. For i denne serie har man nemlig lavet nogle meget smukke likørglas, som er lavet med et fint og diskret mønster, som dog alligevel skiller sig ud på en positiv måde. For Timeless likørglassene har nemlig et fint stribet mønster, som gør, at man lægger mærke til dem. Udover det er de lavet af RCR, som er et materiale, som i den grad er holdbart og pænt, og som man faktisk kan kalde for krystal da det blot er en anden måde at omtale krystal på.

   

  Vis detaljer
  340,00 DKK
  Prisgaranti

 15. RCR Timeless Champagne 21 cl 6stk.

  RCR Timeless Champagne 21 cl 6stk.

  Tidsløse champagneglas fra Timeless serien

  Der er ikke noget som de fine RCR Timeless champagneglas, som går hånd i hånd med champagne, for der er en ting, som forbinder disse glas og denne drik. Begge ting er nemlig tidsløse da det er nogle ting, som man kan nyde uanset hvilken tidsalder man er i. Champagne er nemlig noget, som man altid har nydt og det gør man stadig i stor stil. Og Timeless champagneglassene er lavet i et design, som på samme måde er meget tidsløse hvorfor de passer så godt sammen. For skal man servere champagne eller andre slags mousserende vine på en bar, restaurant eller i hjemmet så er disse TImeless glas oplagte at gøre det med. Krystalmønstret og selve alkoholen er nemlig tidsløst alt sammen.
  Vis detaljer
  340,80 DKK
  Prisgaranti

 16. RCR Timeless Hvidvin 22 cl 6stk.

  RCR Timeless Hvidvin 22 cl 6stk.

  Flotte hvidvinsglas fra Timeless serien

  Lad tiden gå i stå for et øjeblik mens du tager den første tår af en dejlig hvidvin, som du har set frem til i lang tid. Denne oplevelse af at miste tiden vil blive endnu mere forstærket, hvis man vælger, at det er hvidvinsglas fra Timeless, som man vil nyde vinen af. For de er nemlig i sig selv tidsløse, hvilket skyldes designet, som er kendetegnet ved at have nogle fine og yderst diskrete striber, som dog alligevel skiller sig ud. Så uanset om det er fordi, at man derhjemme har planlagt at tage sig et dejligt og velfortjent glas hvidvin eller om det er i en bar, at man har tænkt sig at tage et glas, så vil den blive endnu bedre med TImeless hvidvinsglas. Og ikke nok med, at glassene er meget smukke så er de også lavet af krystal.
  Vis detaljer
  340,00 DKK
  Prisgaranti

 17. RCR Timeless Rødvin 29 cl 6stk.

  RCR Timeless Rødvin 29 cl 6stk.

  Nyd rødvin fra tidsløse rødvinsglas

  Det hører sig til at drikke en lækker og god rødvin når man skal have en god middag med venner, familie eller bekendte for det er sådan, at stort set alle er helt vilde med rødvin. Men ét er at drikke rødvin og noget andet er at drikke rødvin med stil. Dem, som har nydt et glas rødvin fra de smukke Rimeless rødvinsglas de vil kende alt til at nyde et glas rødvin med stil. For disse rødvinsglas er nemlig udformet på en måde, som er meget klassisk og som tager udgangspunkt i en tidsløs tanke om design. De smukke rødvinsglas har nogle flotte striber, som gør, at designet er stilet samtidig med, at det skiller sig ud fra mængden, hvilket er lige præcis det, som de fleste er på udkig efter når det kommer til rødvinsglas.

   

  Vis detaljer
  340,00 DKK
  Prisgaranti

 18. RCR Timeless Decanter Kvadartisk

  RCR Timeless Decanter Kvadartisk

  Smuk og unik Timeless decanter i kvadratisk form

  Er man typen, som sætter pris på god alkohol, så er man formentligt også typen, som sætter pris på at have noget flot at hælde alkohol op i, for det kan der være mange gode grunde til. En af grundene til, at mange vælger at hælde deres alkohol op i for eksempel en RCR TImeless kvadratisk decanter er, at man på den måde ikke bliver distraheret af mærkaten, som er på flasken af den type alkohol, som man skal til at drikke. For det kan være meget distraherende for enhver og uanset hvor meget man ved om alkohol vil det påvirke hvad man synes om den pågældende alkohol. Så køber man for eksempel en lækker gin bør man hælde den på en kvadratisk decanter så som denne fra Timeless, som endda er lavet af krystalglas.

   

  Vis detaljer
  319,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Cassiopea Decanter & Tumbler Set

  Cassiopea Decanter & Tumbler Set

  Cassiopea karaffelsæt med glas i meget flot klassisk stil

  Cassiopea karaffelsæt med 6 flotte slebne glas i klassisk stil og design, som består af karaffel med låg samt glas, der er velegnet til spiritus som for eksempel whiskey eller lignende. Leveres i gaveæske og tåler maskinvask. 

  Størrelse:
  Karaffel: H 245mm W 95mm Opening: 30mm Volume: 1 liter
  Glas: H 87mm Ø 85mm Volume: 330ml

  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Officina 1825 Decanter &Tumbler Set

  Officina 1825 Decanter &Tumbler Set

  Officina 1825 karaffelsæt med glas og udført i flot klassisk stil

  Dette Officina 1825 karaffelsæt med glas består af karaffel med låg, samt seks flotte glas i gammeldags stil. Leveres i gaveboks, og tåler maskinvask. 

  Størrelse:
  Karaffel: H 240mm Ø 105mm Volume: 1 Liter 
  Glas: H 85mm Ø 85mm Volume: 300ml

  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Bronze Champagne skåle 230 ml - Glossy 6stk.

  Bronze Champagne skåle 230 ml - Glossy 6stk.

  Bronze Champagne skåle 230 ml - i glossy design og med 6 stk. pr. sæt som kan bruges til flere formål

  her får de perfekste champagne skåle eller glas i bronze farvet stil - fremstillet i bly-fri krystaliserede glas som er farvet med coating. Glassene eller skålene kan bruges til dinks eller til at servere flotte desserter i. De tåler maskinvask.

  Størrelse:
  H 145mm &#216 94mm

  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Hammeret kop 550 ml - Gun Metal

  Hammeret kop 550 ml - Gun Metal

  Hammeret kop 550 ml - Gun Metal - er perfekt til at servere Moscow Mule i

  Denne kop er helt perfekt til at servere Moscow Mule i. Er designet i Gun Metal banket rustfrit stål og er utrolig holdbar. Her kan du virkelige servere gode store drinks eller andre lækre varianter. Egner sig godt til kommecielle barer eller klubber. Kun håndvask anbefales.

  Størrelse:
  H 95mm W 120mm Ø 85mm

  Vis detaljer
  189,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Cocktail krus 500ml - Gun Metal

  Cocktail krus 500ml - Gun Metal

  Cocktail krus 500ml - Gun Metal - fremstillet i robust rustfrit stål i flot finish

  Flot cocktail krus fremstillet i Gun Metal design og i robust rustfrit stål. Præsenterer dine drinks helt fremragende for dine gæster, og egner sig perfekt til en Moscow Mule. Flot finish, men maskinvask frarådes.

  Størrelse:
  H 90mm W 130mm Ø 90mm

  Vis detaljer
  254,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal

  Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal

  Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal - er perfekt til mindre drinks eller shots

  Denne mini cocktail kop er fremstillet i smukt Gun Metal design i flot sort finish. Du kan for eksempel servere Moscow Mule eller andre lækre varianter, såsom lidt større shots. Er du ekstra kreativ, kan du også servere snacks eller dips i koppen. Tåler ikke maskinvask.

  Størrelse:
  H 45mm W 60mm Ø 45mm

  Vis detaljer
  123,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Kobber Tumbler 500ml - Utopia

  Kobber Tumbler 500ml - Utopia

  Kobber Tumbler  500ml fra Utopia - flot kobber bæger som du kan servere dine dejlige drinks i

  Dette kobber bæger er flot i design, og egner sig til at servere diverse lækre drinks i. Der er masser af plads til is i bægret. Er både til kommercielle barer og din hjemmebar.

  Størrelse:
  H 820mm Ø 250mm

  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Glas i mange forskellige afskygninger

Her kan man finde mange forskellige produkter, som er lavet af glas. Og endda kan man finde mange forskellige former for glas også. For man kan både finde det hærdede glas, som er oplagt til varme drikkevarer så som kaffe og te. Desuden kan man finde glas med forskellige mønstre, som dermed skiller sig ud fra det klassiske glas med den glatte overflade. Og det er ikke kun glas, som man kan drikke af, som kan findes her. For også karafler og kander er der mulighed for at købe. Når der for eksempel skal serveres en god vin til maden eller efter maden er det essentielt, at man desuden serverer vand. Da alt skal se så indbydende ud som muligt bør man servere vand i en smuk glaskaraffel eller i en smuk glaskande. Inden for karafler og kander findes der også noget til enhver smag.
 
Lav en cocktail med det helt rigtige glas
Som bartender er det næsten lige så naturligt at lave en cocktail, som at trække vejret. For som bartender vil man ofte blive spurgt om at lave cocktails. Læs om de forskellige cocktail glas her Hvis man skal lave en long drink har man brug for et long ball glas, og en sådan drink er kendetegnet ved at have meget is, have en forholdsvis lille mængde alkohol i forhold til den mixer, som man også hælder i. En bloody mary eller en screwdriver er eksempler på long drinks, som man kan bruge disse glas til.
 

Et lille glas med meget kraft

Til enhver fest skal der naturligvis shots til! Det er altid shots og hele situationen omkring shots, som får folk i et festligt humør og når der skal drikkes disse små drinks bør man overveje nøje hvilket glas man bruger hertil. Det er selvsagt, at et whiskyglas ikke går, med mindre, at man har et ønske om at drikke sine gæster helt under bordet, hvilket selvfølgelig også kan have sine fordele. Men derimod skal man have fat i et glas, som minder om et snapseglas, og som ikke er så stort. Men dette er ikke nødvendigvis sigende i sig selv da der findes mange forskellige størrelser shot glas også. Her bør man sørge for at erhverve sig shot glas i forskellige størrelser, så man både har til Gajol shots, fiskeshot og tequila shots. Og hvis man har tænkt sig at drikke tequila shots kan man også købe sig et lille ekstra shot glas til salten, som er en vigtig del af et tequila shot.

Kunsten at vælge det rigtige ølglas

Det er først senere på aftenen, at gæster til en fest beder om stærkere spiritus. For tidligt på aftenen vil man ofte have mere lyst til øl og det gælder også til maden. Man kan købe ølglas til enhver lejlighed, men der er ingen skam i at vælge nogle, som man selv kan lide. For lige når det kommer til ølglas findes der så stort et udvalg og hvilke nogle man kan lide er en meget personlig sag, som varierer fra person til person. Men noget man kan være sikker på er, at man nok skal finde et glas, som man kan lide her på siden da der findes alle mulige forskellige former for ølglas.

Vinglas kan se meget forskelige ud

Der er stor forskel på vinglas, og her er det især størrelsen, der varierer. For man kan få alt fra det kæmpestore glas til det mindre glas. Hvad man bedst kan lide er en meget personlig ting, men her finder man alle slags.