Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Find glas online - stort sortiment af flotte glas til baren
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Glas

Glas til baren, restauranten eller hjemmet

Det er altid vigtigt at have glas nok i baren, når man kan lide at lave cocktails og diverse drinks.
 
Uanset om man er professionel bartender eller blot er amatørbartender er det vigtigt at have udstyret i orden. Og her er glas en essentiel del af enhver bartenders udstyr. For hvis ikke man har kollektionen af glas i orden så kan man ikke servere de drinks og cocktails man ønsker. Det handler om at være på forkøb således, at man på forhånd sørger for at have glas til alle slags drinks og cocktails, da man pludseligt kan stå i en situation, hvor man skal bruge et helt bestemt glas – og uden det pågældende glas, kan den pågældende drink ikke laves.
 

Få drinkens personlighed frem ved hjælp af det rigtige glas

Alle slags drinks og drikkevarer har, ligesom mennesker, hver deres personlighed. Og denne personlighed bør man fremhæve ved hjælp af et glas og ved at overveje præcis hvilket slags glas man skal vælge til en given drink. Her kan du finde alt fra de elegante, høje og slanke glas, som passer perfekt til en let, kølig sommerdrink til det mere rustikke glas med den tykke bund, som passer til en aften whisky. Kollektionen af glas opdateres løbende og der kommer hele tiden nye glas, man kan følge med i hvad der findes af nyheder omkring glas her.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. RCR Oasis Decanter Rund 100 cl

  RCR Oasis Decanter Rund 100 cl

  Flot og dråbeformet Oasis decanter

  Lad denne decanter være den, som gør, at aftenen derhjemme efter en middag bliver lidt mere lækker og lidt mere et hit for middagsgæsterne når de går hjem. For efter at have serveret en lækker middag med dejlig vin af forskellig slags kan du eventuelt bede folk om at sætte sig over i de tilstødende gemakker og hive denne Oasis decanter frem. Dens form er rund, og faktisk næsten dråbeformet, hvilket gør, at den har en dejlig form, som de fleste straks får lyst til at røre ved. Og så kan indholdet i denne Oasis decanter i rund form endda være en overraskelse da folk først finder ud af hvad de drikker når de tager en tår af det glas, som du serverer dem.

   

  Vis detaljer
  329,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Coupe champagneskål 25 cl - Libbey

  Coupe champagneskål 25 cl - Libbey

  Detaljerig Coupe champagneskål fra Libbey

  Der er forskellige måder at drikke champagne på og en af de måder har selvfølgelig med selve drikken at gøre for der findes mange forskellige slags champagne og mousserende vine. En anden faktor er dog de glas du vælger at drikke af og her kan du måske vælge Libbey Coupe champagneskålene, som på trods af, at de hedder skåle, nu mere er glas. For disse Libbey Coupe champagneskåle er formet som champagneglas så ud i gamle dage og desuden har de det smukkeste mønster og er da også lavet af RCR krystalglas, hvilket gør, at det er muligt at de har det fine og yderst detaljerige mønster, som de har.
   
   
   
  Vis detaljer
  42,95 DKK Ned til: 37,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Pineapple drikkeglas 53 cl - Libbey

  Pineapple drikkeglas 53 cl - Libbey

  Eksotisk drikkeglas i Pinapple design

  Der er ingen grund til, at man ikke skal kunne erhverve sig lidt eksotiske ting, som minder en om varmere lande bare fordi, at man selv bor i et nordisk og meget koldt land. For eksempel kan disse pineapple drikkeglas gøre enhver glad fordi, at de har den fineste form man kan forestille sig. Der er her tale om Libbey, som igen har begået en genistreg da de har lavet disse pineapple drikkeglas, som kan rumme 53 cl og denne halve liter kunne meget vel være en pina colada.
  Vis detaljer
  49,00 DKK Ned til: 45,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Libbey Arome gin drinksglas på stilk, 67 cl, H22 cm

  Arome gin drinksglas 67cl - Libbey

  Fint arome drinksglas til gin

  Skal man nyde en gin, hvilket der er rigtig mange mennesker, som vælger at gøre ofte, så skal man gøre det af nogle ordentlige glas. Mange misforstår dette og tror, at det skal være i et hiball glas, men det behøver det ikke. For man kan også servere en gin i et Arome gin drinksglas, som ellers har en anden form end det cylinderformede glas, som man ofte forbiner med en gin. For et arome gin drinksglas er nemlig højere og har endda en stilk og en fod så det gør faktisk at en gin ser mere delikat ud.
  Vis detaljer

  Pris: 59,00 DKK

  Specialpris: 29,00 DKK

  Prisgaranti

 5. Øl-smageglas 25 cl - Libbey (6stk)

  Øl-smageglas 25 cl - Libbey (6stk)

  Smukke ølsmagningsglas fra Libbey

  Et godt ølglas kan for eksempel være dette Libbey glas, som er perfekt hvis man skal smage øl. For det er sådan, at et godt glas til ølsmagning har forskellige ting, som det skal leve op til. En af de ting, som dette øl-smage glas fra Libbey lever op til er størrelsen. For det er klart, at skal man blot smage øl så nytter det jo ikke noget, at man så skal have et stort glas for så skal man ikke drikke mange tåre før man slet ikke kan smage noget. Så dette øl smageglas har en størrelse, som gør det oplagt til dette.
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Spiegelau karaffel 75 cl

  Spiegelau karaffel 75 cl

  Smuk og kvadratisk Spiegelau karaffel

  Dagene for at bruge karafler er langt fra ovre selvom der måske er mange der tror, at det er tilfældet. For det er sådan, at en karaffel er en yderst moderne ting, hvilket gør, at denne Spiegelau karaffel er meget populær blandt mange. Og her er det ikke bare de ældre generationer, som kan lide at drikke af en Spiegelau karaffel for der er også mange yngre generationer, som kan lide at servere alkohol med lidt elegance ved hjælp af en smuk karaffel så som denne.
  Vis detaljer
  589,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Cidra drikkeglas 37cl - Libbey

  Cidra drikkeglas 37cl - Libbey

  Enkelt og stilfuldt Cidra drikkeglas

  Selvom det for tiden er meget på mode med forskellige drikkeglas, der har både krummelurer og en masse andre mønstre så er det dog ikke sikkert, at det lige er det man er til. For der er nogle, som er meget mere til de helt enkle og stilrene drikkeglas og her kan man blive glad ved at se det fine Cidra drikkeglas, som netop er forholdsvis simpelt og stilfuldt. For her er der ingen mønstre, men bare et enkelt glas med lige linjer og runde former, som de fleste kan lide og det kan rumme 37 cl.
  Vis detaljer
  15,00 DKK Ned til: 13,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Glas med sugerør og hank (4stk) Ass.

  Glas med sugerør og hank (4stk) Ass.

  Fint glas med farverige sugerør

  Disse fine glas er i sig selv rigtig pæne og man kan da også sagtens bruge dem som de er. Man kan dog også gøre noget andet, hvilket er, at man kan bruge dem sammen med de medfølgende sugerør, hvilket er noget, som rigtig mange gør i marmeladeglas for tiden. For ejer du for eksempel en bar kommer du ikke udenom at skulle anskaffe dig disse glas, som har sugerør med sig i sjove farver. Udover, at disse glas har sugerør har de også en hank, som gør det meget nemmere for dine gæster at drikke.
  Vis detaljer
  99,00 DKK Ned til: 79,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Glas med sugerør og holder - 55ml

  Glas med sugerør og holder - 55ml

  Fine glas i smart holder

  I sin bar kan man meget ofte vælge at have selvbetjening og faktisk er det det allermest typiske at have. Og hvis det er tilfældet kan man godt tænke over hvordan det for ens gæster er nemmere at gå ned med drinks. Det bliver det for eksempel hvis man giver dem en holder til glassene. For det som man kan gøre er at købe disse glas, som ikke bare er glas, men de kommer i en holder, således, at én person kan holde hele seks glas. Det betyder, at man ikke behøver at gå flere mennesker op i baren.
  Vis detaljer
  99,00 DKK Ned til: 79,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Moskva Mule kobber krus - 420 ml

  Moskva Mule kobber krus - 420 ml

  Moderne og smart mosow mule bæger

  Dette smarte Moscow Mule bæger er i høj grad noget af det mest moderne man kan forestille sig. Blandt andet er det tilfældet fordi, at en moscow mule for tiden er en super hot drink, hvorfor det er klart, at flere og flere folk begynder at lave glas, som man kan bruge til det. Det smarte ved dette bæger er, at den har en kapacitet på hele 420 ml, hvilket gør, at du kan lave en forholdsvis stor moscow mule drink til dig selv og nu du alligevel er i gang vil dine venner sikkert også sætte pris på en god moscow mule.
  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Final Touch Skull Karaffel

  Final Touch Skull Karaffel

  Skull karaffel med karakter

  Uanset hvad du har som har et kranium på sig kan du være sikker på, at det er noget, som har karakter. Og dette gælder også hvis du erhverver dig denne Final Touch Skull karaffel, som ser anderledes ud end din helt almindelige krystalkaraffel, som du måske har arvet fra dine bedsteforældre. Af og til kan det være godt at give folk noget at kigge på og det kan de især gøre med denne skull karaffel, som er sjov at kigge på og som er sej ved at skille sig ud og ved at have mere karakter end andre karafler.
  Vis detaljer
  449,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Dash flaske - Big bitter

  Dash flaske - Big bitter

  Smuk og praktisk dash flaske

  En dash flaske, så som denne kan bruges til mange forskellige ting og blandt andet kan den bruges hvis man har en restaruant. For en dash flaske som denne, som er af typen big bitter er god at have på bordene i en restaurant, hvis man ønsker at give gæsterne stor mulighed for selv at vælge. Man kan nemlig hælde balsamico eddike og forskellige olier i denne dash flaske big bitter og så kan gæsterne ellers selv styre hvor meget af dette indhold fra flasken, som de ønsker at have på deres mad.

  7,5 x 5,5 cm 160ml

  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Dash Flaske franske Design - 120ml

  Dash Flaske franske Design - 120ml

  Fransk designer dash flaske

  Personer fra Frankrig er meget ofte kendt for at have smag og have stil og det er både i forhold til deres udseende og i forhold til det mad og de drikkevarer de indtager. Og det gælder også design, hvilket blandt andet kommer til udtryk i denne dash flaske som emmer af design når man ser på den. Desuden kan man hælde lækre franske olier i denne dash flaske og så vil det hele være meget gennemført. Måske har man en fransk restaurant og så vil denne design dash flaske være ideel til formålet.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Royal Leerdam Allure ølglas på fod 41 cl. (6stk)

  Royal Leerdam Allure ølglas på fod 41 cl. (6stk)

  Royale Leerdam Allure ølglas

  Når de kongelige drikker øl så gør de det på den royale måde og denne måde kan du få at føle med disse Royal Leerdam Allure ølglas. For ikke nok med, at mærket er kendt for at være ret luksuriøst så har disse glas også fod, hvilket gør, at de ser ekstra elegante ud når du hælder de gyldne dråber i. I et af disse Royal Leerdam Allure ølglas kan der være 41 cl. I en pakke er der seks glas og hvert Royal Leerdam Allure glas måler 13,9 cm med en diameter på 8.3 cm.
  Vis detaljer
  229,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Ny
  Oh, no
  Bormioli Snifter ølglas på fod 53 cl. (6stk)

  Bormioli Snifter ølglas på fod 53 cl. (6stk)

  Fint Bormioli Snifter ølglas på fod

  Dette ølglas er yderst flot og en af de ting, som gør, at man ikke kan sige, at det er som alle andre glas det er, at Bormioli Snifter ølglas har en fod, hvilket man ikke altid ser hos ølglas. Det er noget, som både ser pænt ud og desuden gør det også, at man med Bormioli Snifter ølglas kan drikke meget mere komfortabelt fordi, at man ikke bliver så kold på fingrene når man tager en tår af sin yndlingsøl. I hvert et ølglas kna der være 53cl hvilket for de fleste vil stille tørsten for en god øl. Hvis ikke kan man bare hælde mere op.
   
  Vis detaljer
  219,00 DKK
  Prisgaranti

 16. RCR Oasis Kande 1.2 Liter

  RCR Oasis Kande 1.2 Liter

  Festlig Oasis RCR kande

  Skal du sørge for at arrangere et eller andet event så er det en god ide at sørge for at have styr på tingene, som du skal bruge i god tid. En af de ting, som du formentligt kommer til at skulle bruge er en kande og her kan det være, at det er denne kande, som du skal vælge. Den er en del af serien Oasis, og alle glasting, som er i denne serie er kendetegnede ved, at de har et smukt krystalmønster. Dette mønster skyldes, at det glas som bruges til denne RCR Oasis kande er lavet af en italiensk producent, som altid har haft meget tradition for at lave denne type krystal, som mange steder i verden gør brug af og altid har gjort brug af. 
  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 17. RCR Opera Tumbler 31 cl 6stk.

  RCR Opera Tumbler 31 cl 6stk.

  Tumblerglas fra Opera, der skiller sig ud

  Skal du have noget flot til at nyde din gode whisky så bør det første du kigger dig om efter være et tumblerglas, som netop har en form, som gør det ubeskriveligt oplagt til at nyde en whisky. Og hvis du alligevel e rude at flotte dig kan du overveje dette Opera tumblerglas, som kan rumme hele 31 cl af din yndlingsdrik. Der er også god plads til isterninger eller en lille tår vand, hvis du er typen, der kan lide din whisky på den måde. Og noget af det gode ved dette Opera tumbler glas er, at glasset kommer fra en italiens krystalproducent, som er kendt for at lave noget af det bedste krystalglas i verden, hvilket altid har været tilfældet. Det muliggør det smukke mønster, som pryder dette fine Opera tumblerglas. 
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 18. RCR Opera Highball 35 cl 6stk.

  RCR Opera Highball 35 cl 6stk.

  Luksuriøst og lækkert Opera highball glas

  Skal man servere nogle drinks bag baren så er der forskellige glas, som man bare skal anskaffe sig lige meget hvad. Et af disse glas er et highball glas og her er der mange forskellige at vælge imellem. Blandt andet kan man vælge at anskaffe sig dette RCR Opera highball glas, som skiller sig ud med det flotte mønster det har. Det er næsten sådan, at det går i stykker når man synger opera, hvilket skyldes, at det er lavet af krystal. Det er nemlig sådan, at dette Opera highball glas er lavet med krystalglas, som kommer fra Italien, som er meget kendte for at lave krystalglas. Derudover så kan du servere en lækker cocktail i dette glas fordi det simpelthen ser så indbydende ud. 
  Vis detaljer
  329,00 DKK
  Prisgaranti

 19. RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk.

  RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk.

  Champagne Opera glas coupe, som skiller sig ud

  Når folk tænker på champagneglas så er det meget ofte de lange slanke glas, som de tænker på, men man vil dog blive meget klogere hvis man kigger lidt bedre efter når man skal ud og købe nye champagneglas. For så vil man finde ud af, at der også findes en type champagneglas, som hedder coupe og en af de varianter, som findes er RCR Opera champagne goupe, som man kan købe lige her. De skiller sig ud fra de almindelige slanke glas ved at være meget mere specielle idet de er små og brede, hvilket er noget, som man ikke ser helt så tit. Det er således både det faktum, at formen er anderledes på disse RCR Opera champagne coupe glas, som gør, at de er populære, men det er også det smukke mønster, som de har. 
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 20. RCR Opera Champagne Flute 13cl 6stk.

  RCR Opera Champagne Flute 13cl 6stk.

  Slanke Opera champagneglas

  Disse Opera champagneglas har en form, som er meget karakteristisk for de fleste champagneglas. De er nemlig lange og slanke, hvilket er det, som er det mest typiske. Det, at de har den form gør, at man kan kalde dem for typen flute, som jo giver god mening. Ud over at have denne form så er RCR Opera champagne glassene også prydet med et mønster, som i allerhøjeste grad skiller sig ud fra de almindelige glas du ser til hverdag. De har nemlig et krystalmønster, hvilket re muligt fordi, at de er lavet af krystalglas, som er en type, der er lavet af en producent, der hedder RCR, som man kan finde i Italien. Det er noget af det, som gør disse Opera champagneglas i typen flute meget unikke. 
  Vis detaljer
  379,00 DKK
  Prisgaranti

 21. RCR Opera Sherry 12cl

  RCR Opera Sherry 12cl

  Grænseløse sherryglas fra Opera-serien

  Når det kommer til glas, som man bruger til forskellige former for alkohol så er der ingen grund til at sætte grænser. For det gælder altid, at disse smukke sherryglas de er flotteste, hvis de har en grænseløs kant, som netop disse RCR Opera sherryglas har. De er nemlig lavet på en måde, som gør, at de går ud foroven, hvilket ikke er noget man ser altid. Men det, at de går ud foroven sammen med det faktum, at de har et flot mønster gør disse sherryglas i serien Opera meget populære blandt folk, som i sandhed sætter pris på den søde og røde drik. Det er nemlig sådan. at denne drik af mange mennesker bliver nydt til for eksempel en dessert og det er fordi, at Opera sherryglassene de pynter godt på bordet. 
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 22. RCR Opera Hvidvin 6stk.

  RCR Opera Hvidvin 6stk.

  Smukt buede Opera hvidvinsglas

  De meget pæne Opera hvidvinsglas skiller sig ud ved at de burer anderledes end de fleste andre hvidvinsglas. For hvor andre laver en bue udad, så laver disse fine Opera hvidvinsglas en bue indad, som ser meget fint ud. Derudover så er de lavet af det fineste krystalglas, som er lavet af RCR, som er en kendt producent fra Italien, som leverer krystalglas til mange forskellige lande. Så med de fine hvidvinsglas får du næsten en diskret smag af Italien uanset hvilken hvidvin du vælger at hælde i. I en pakke får du hele seks hvidvinsglas med, så blot med et par pakker kan du være sikker på, at ingen kommer til at mangle hvidvin til selskabet og det er altid noget af det vigtigste. 
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 23. RCR Opera Rødvin 6stk.

  RCR Opera Rødvin 6stk.

  Pæne Opera rødvinsglas med snirkler

  I din bar vil du uden tvivl komme ud for, at folk de beder om at købe rødvin og det skal du selvfølgelig også kunne tilbyde dem ligesom du skal kunne tilbyde dem de fleste former for drikke, som kan kan tilbyde dem. Du kan give dine gæster i baren en ekstra god oplevelse ved at servere rødvin i de pæne Opera rødvinsglas, som er anderledes end mange andre glas. Det er de fordi, at de har et meget delikat mønster, som er lavet i meget tyndt glas. Grunden til, at det er muligt, at lave dette mønster i de pæne Opera rødvinsglas er, at glasset er fra producenten RCR, som laver krystalglas og som generelt gør det rigtig godt. 
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 24. RCR Opera Decanter Kvadratisk

  RCR Opera Decanter Kvadratisk

  Smuk Opera decanter med grafisk mønster

  Det er meget indivdiduelt, hvorvidt man er til det kantede eller til det mere runde look når det kommer til glas. For dem, som især rigtig godt kan lide det kantede look så vil denne decanter være god af flere grunde. For det, som man kan se på denne RCR Opera decanter er, at den er kvadratisk, hvilket selvfølgelig er godt for dem, som kan lide netop dette firkantede look. Desuden kan man se, at det er godt fordi, at det mønster, som pryder denne decanter er meget smukt med de grafiske linjer, som møder hinanden og danner nogle firkanter. Det er nogle af de grunde til, at en Opera decanter måske er sagen. Og så kan man ellers bare fylde den alkohol, som man ønsker i den og servere den for sine tørstige gæster. 
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 25. RCR Opera Kande 1.2 Liter

  RCR Opera Kande 1.2 Liter

  Hæld op til fest med pæn og rummelig Opera kande

  Skal der serveres drikkevarer til dine gæster så kan det meget vel være, at det bør være med denne Opera kande, som kan rumme meget drikkelse. I den pæne kande kan du nemlig hælde 1,2 L i, hvilket formentligt er nok uanset om det er alkohol eller en anden form for drikkelse, som du skal servere. For så kan du servere alle de margaritas, som du ønsker eller du kan vælge, at servere en anden drink, som ikke er 'virgin'. Denne drink kunne meget vel være en long ice land ice tea, som man kan drikke som en slags punch ved at hælde den i denne Opera kande. Og så kan man nyde det smukke mønster, som er skabt af glas fra den italienske producent RCR, som gør, at det er krystalglas. 

  Smuk Opera decanter med grafisk mønster

  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Glas i mange forskellige afskygninger

Her kan man finde mange forskellige produkter, som er lavet af glas. Og endda kan man finde mange forskellige former for glas også. For man kan både finde det hærdede glas, som er oplagt til varme drikkevarer så som kaffe og te. Desuden kan man finde glas med forskellige mønstre, som dermed skiller sig ud fra det klassiske glas med den glatte overflade. Og det er ikke kun glas, som man kan drikke af, som kan findes her. For også karafler og kander er der mulighed for at købe. Når der for eksempel skal serveres en god vin til maden eller efter maden er det essentielt, at man desuden serverer vand. Da alt skal se så indbydende ud som muligt bør man servere vand i en smuk glaskaraffel eller i en smuk glaskande. Inden for karafler og kander findes der også noget til enhver smag.
 
Lav en cocktail med det helt rigtige glas
Som bartender er det næsten lige så naturligt at lave en cocktail, som at trække vejret. For som bartender vil man ofte blive spurgt om at lave cocktails. Læs om de forskellige cocktail glas her Hvis man skal lave en long drink har man brug for et long ball glas, og en sådan drink er kendetegnet ved at have meget is, have en forholdsvis lille mængde alkohol i forhold til den mixer, som man også hælder i. En bloody mary eller en screwdriver er eksempler på long drinks, som man kan bruge disse glas til.
 

Et lille glas med meget kraft

Til enhver fest skal der naturligvis shots til! Det er altid shots og hele situationen omkring shots, som får folk i et festligt humør og når der skal drikkes disse små drinks bør man overveje nøje hvilket glas man bruger hertil. Det er selvsagt, at et whiskyglas ikke går, med mindre, at man har et ønske om at drikke sine gæster helt under bordet, hvilket selvfølgelig også kan have sine fordele. Men derimod skal man have fat i et glas, som minder om et snapseglas, og som ikke er så stort. Men dette er ikke nødvendigvis sigende i sig selv da der findes mange forskellige størrelser shot glas også. Her bør man sørge for at erhverve sig shot glas i forskellige størrelser, så man både har til Gajol shots, fiskeshot og tequila shots. Og hvis man har tænkt sig at drikke tequila shots kan man også købe sig et lille ekstra shot glas til salten, som er en vigtig del af et tequila shot.

Kunsten at vælge det rigtige ølglas

Det er først senere på aftenen, at gæster til en fest beder om stærkere spiritus. For tidligt på aftenen vil man ofte have mere lyst til øl og det gælder også til maden. Man kan købe ølglas til enhver lejlighed, men der er ingen skam i at vælge nogle, som man selv kan lide. For lige når det kommer til ølglas findes der så stort et udvalg og hvilke nogle man kan lide er en meget personlig sag, som varierer fra person til person. Men noget man kan være sikker på er, at man nok skal finde et glas, som man kan lide her på siden da der findes alle mulige forskellige former for ølglas.

Vinglas kan se meget forskelige ud

Der er stor forskel på vinglas, og her er det især størrelsen, der varierer. For man kan få alt fra det kæmpestore glas til det mindre glas. Hvad man bedst kan lide er en meget personlig ting, men her finder man alle slags.