Indlæser...

Gin & Tonic Smagning

Varenummer
682258
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

269,00 kr.

Beskrivelse

Gin & Tonic Smagning - En Luksuriøs Oplevelse i Dit Hjem

Gin & Tonic Smagning er den ultimative pakke til enhver gin-elsker, der ønsker at udforske forskellige smagsvarianter og nyde den klassiske gin og tonic-kombination. Denne luksuriøse pakke giver dig mulighed for at opleve førsteklasses gin og tonic i komforten af dit eget hjem.

Pakken inkluderer fire nøje udvalgte gin-flasker fra forskellige producenter. Hver flaske repræsenterer en unik gin med sin egen karakteristiske smagprofil og botaniske sammensætning. Du vil blive introduceret til en spændende variation af gin-stilarter, der spænder fra den klassiske London Dry Gin til moderne varianter med interessante twist.

For at fuldende din gin-oplevelse indeholder pakken også fire flasker tonicvand. Disse tonicvande er specielt udvalgt for deres høje kvalitet og evne til at komplimentere ginnens smag. Hver tonicvand er omhyggeligt afstemt for at skabe den perfekte balance mellem sødme, bitterhed og syrlighed, hvilket sikrer en forfriskende og velsmagende gin og tonic.

Ud over de lækre drikkevarer får du også to poser kvalitetschips med i pakken. Disse chips er nøje udvalgt for at supplere smagsoplevelsen af gin og tonic. De er fremstillet af de fineste råvarer og tilbyder en sprød og velsmagende bid, der harmonerer perfekt med din drink.

"Gin & Tonic Smagning" -pakken er perfekt til enhver anledning. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en unik gave til en gin-entusiast, vil denne pakke sørge for en ekstraordinær smagsoplevelse..

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna