Indlæser...

Gin Tonic Goblet copa glas - 720ml

Varenummer
9717
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

65,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 59,00 kr. . Spar 9%

Beskrivelse

Goblet copa glas til gin&tonic

Dette glas er især velegnet til gin&tonic, grundet sin fine ballonform. Glasset er væsentligt rundere end hvad man ellers ser af cocktailglas og derudover er det stort med sin kapacitet på hele 720 ml. Glasset har navnet ‘Fresh Gin Tonic’, og det skyldes naturligvis, at en gin&tonic er så frisk en drink. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din gin&tonic kan du vælge at tilføje mynteblade, lime eller agurk for at give et lille twist. Ønsker du den helt fedtfattige udgave af en highball drink så kan det være, at det er en skinny bitch du bør lave. Og igen kan du peppe denne drink lidt op ved at tilføje nogle agurkestykker, som ender med at give overraskende meget smag til din drink. Glasset vejer i alt 250 gram, hvilket er en behagelig vægt for et glas du skal løfte mange gange for at tage en tår.
 
Højde (cm): 19,3 Diameter (cm): 11,6 Kapacitet (ml): 720 Kalibrering (l): Ingen Materiale: glas Farve: transparent Overflade: lige Karakteristika: egnet til opvaskemaskin
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna