Indlæser...

Gin og Tonic: Double Gin - Pakke

Varenummer
10084
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

999,00 kr.

Beskrivelse

Til dig som elsker Gin & Tonic

En drink som altid går rent hjem er Gin og Tonic. Denne samlede pakke består af alt du skal bruge for at servere en god Gin og Tonic. I denne pakke har vi fordoblet indholdet af gin. Du får nemlig hele 2 flasker Gin fra Copperhead får du i denne pakke. Den ene flaske er en flaske Copperhead London Dry Gin, "Mr. Copperhead", 50cl, som er en gin, der er fremstillet af kvan, kardemomme, koriander, appelsinskal og enebær. Den anden flaske gin som du finder i pakken, er en flaske Copperhead London Dry Gin, "Black Batch", 50cl, som indeholder sammen ingredienser som "Mr. Copperhead", dog adskillder denne gin sig heraf, da den også indeholder ingredienserne hyldebær og sort ceylon te, som skaber den unikke smag. Derudover får du 6 flasker 1724 Tonic Water, 20cl, som du kan bruge til at blande op med, så du kan servere lækre Gin og Tonics.
 
Indhold:
1 x Copperhead Gin, "Mr. Copperhead"
1 x Copperhead Gin, "Black Batch"
6 x 1724 Tonic Water
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna