Indlæser...

Gin og Tonic: Den til pigerne - Pakke

Varenummer
10087
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 359,00 kr. Normalpris 449,00 kr.
Spar 20% (90 kr)
På lager

Beskrivelse

Denne fine pakkeløsning består af en flaske Geranium Prenium London Dry Gin, 70cl. Denne gin er en dansk produceret gin med stor popularitet. Denne gin indeholder 10 ingredienser, hvoraf kun 9 af dem er kendte, som en del af opskriften. Disse 9 er enebær, geranium, lakridsrod, citronskal, angelikarod, appelsinskal, orridsrod, cassia bark og koriander.Denne gin giver dig en gennemtrængende smag af enebær, citrus og geranium. Den danske gin er en af de meste eksklusive gins, du kan finde på markedet.

Du får hertil 6 flasker Fever-Tree Aromatic Tonic Water.

Til dig som elsker Gin & Tonic

 En Gin og Tonic går altid rent hjem, og denne samlede pakke består af alt du skal bruge for at servere en god Gin og Tonic. Pakken her består af en flaske Geranium Prenium London Dry Gin, 70cl. Denne gin er en dansk produceret gin med stor popularitet på markedet. Den indeholder 10 ingredienser, hvoraf kun 9 af dem er kendte, som en del af opskriften. Disse 9 ingredienser er: Enebær, geranium, lakridsrod, citronskal, angelikarod, appelsinskal, orridsrod, cassia bark og koriander. Ginen har en gennemtrængende smaf af enebær, citrus og geranium, og dens unikke smag har resulteret i at denne danske gin er en af de mest eksklusive gins, som du kan finde på markedet. Hertil får du 6 flasker Fever-Tree Aromatic Tonic Water med i pakken, som du kan bruge til at blande op med.
 
Indhold:
1 x Geranium Prenium Gin
6 x Fever-Tree Aromatic Tonic Water
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna