Indlæser...

Gin og Tonic: Buss No 509 - Pakke

Varenummer
10080
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

569,00 kr.

Beskrivelse

Til dig som elsker Gin & Tonic

 
En drink som altid går rent hjem er Gin og Tonic. Denne samlede pakke består af alt du skal bruge for at servere en god Gin og Tonic. I denne pakke indeholder en flaske gin fra Buss Gin. Buss Gin findes i mange forskellige varianter med hver sin unikke smag, men i denne pakke får du den unikke Buss No. 509 Gin Elderflower, 70cl, som er den 5. gin i Buss-serien. Denne gin består af en lang række ingredienser, mend hovedsageligt er de friske hyldeblomster dét, som karakteriserer denne gin og dens smag. Ginen kan blandes med en hver form for Tonic vand, men vi har i denne pakkeløsning valgt at sammensætte ginen med 4 flasker Fever-Tree Tonic Water, 50cl, for at lade ginen med smagen af hyldeblomst være det gennemtrængende i denne Gin og Tonic blanding.
 
Indhold:
1 x Buss No. 509 Gin
4 x Fever-Tree Tonic Water
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna