Indlæser...

Gilde Sommer Aquavit FL 50

Varenummer
690872
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Gilde Sommer Aquavit FL 50 er en forfriskende og velsmagende aquavit, der er designet specielt til at fejre sommeren. Denne aquavit kombinerer den klassiske krydrede smag af aquavit med forfriskende noter af sommerlige urter og citrusfrugter. Her er nogle af de vigtigste træk ved denne aquavit:


1. Sommerlige Urter og Citrus: Sommeraquavit indeholder typisk en blanding af sommerlige urter som dild, persille og basilikum samt citrusfrugter som citron og appelsin. Dette giver en forfriskende og aromatisk smagsprofil, der passer godt til sommerens lejligheder.


2. Krydret Basis: Selvom Gilde Sommer Aquavit har sommerlige noter, bevarer den stadig den krydrede basis, der er karakteristisk for aquavit. Du vil opleve noter af kommen, koriander og andre krydderier.


3. Traditionel Fremstilling: Gilde er en velrenommeret producent af aquavit i Norge og har en lang historie med at producere kvalitetsspiritus. Sommeraquavit er brygget med omhu og opretholder den høje standard, som Gilde er kendt for.


4. Alsiger til Sommerfester: Gilde Sommer Aquavit er en populær drik til sommerfester, grillfester og andre udendørs arrangementer. Den er ideel til at hæve glasset og fejre sommeren sammen med venner og familie.


5. Serveringsanbefalinger: Gilde Sommer Aquavit serveres normalt kølet og kan nydes som en aperitif eller sammen med sommerlige retter som fisk, skaldyr eller salater.


Gilde Sommer Aquavit FL 50 er en festlig og forfriskende drik, der bringer smagen af sommeren til dit glas. Med dens blanding af sommerlige urter og citrusnoter er den perfekt til at fejre den varme sæson og tilføje en ekstra dimension til dine sommerlige sammenkomster. Uanset om du er kendt med aquavit eller ønsker at prøve en autentisk skandinavisk spiritus, er Gilde Sommer Aquavit FL 50 en fremragende måde at nyde sommeren på.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna