Indlæser...

Gilde Dild FL 50

Varenummer
690871
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Gilde Aquavit Dill er en velsmagende og aromatisk aquavit med en udtalt smag af dild. Aquavit er en traditionel skandinavisk spiritus, der ofte er krydret med forskellige urter og krydderier, og Dill-varianten fremhæver dildens friske og krydrede smag. Her er nogle af de vigtigste træk ved denne aquavit:


1. Smag af Dild: Den mest karakteristiske egenskab ved Gilde Aquavit Dill er dens intense smag af dild. Dette giver spiritussen en frisk og krydret smagsprofil, der er kendt for at komplimentere en række skandinaviske retter.


2. Krydret og Aromatisk: Udover dild inkluderer denne aquavit typisk en blanding af krydderier og urter, der bidrager til dens komplekse smagsprofil. Du kan forvente noter af koriander, kommen og andre krydderier.


3. Traditionel Fremstilling: Gilde er en velrenommeret producent af aquavit i Norge og har en lang historie med at producere kvalitetsspiritus. Gilde Aquavit Dill er brygget med omhu og opretholder den høje standard, som Gilde er kendt for.


4. Alsiger og Tradition: Aquavit, inklusive Dill-varianten, er en vigtig del af den skandinaviske kulturarv og tradition. Den bruges ofte til at hæve glasset ved særlige lejligheder eller som en ledsager til festlige måltider.


5. Serveringsanbefalinger: Gilde Aquavit Dill serveres normalt kølet og kan nydes som en aperitif eller sammen med typiske skandinaviske retter som gravad laks, sild, rugbrød og andre delikatesser.


Gilde Aquavit Dill er en skandinavisk klassiker, der er elsket for sin karakteristiske smag og for dens evne til at fremhæve smagen af traditionelle nordiske retter. Uanset om du er kendt med aquavit eller ønsker at udforske den skandinaviske kultur og smag, er Gilde Aquavit Dill en oplagt mulighed for at opleve en autentisk og velsmagende spiritus.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna