Indlæser...

Gilde Bacalao Aquavit FL 50

Varenummer
690850
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Gilde Bacalao Aquavit er en smagsfuld og karakteristisk norsk akvavit, der har et unikt twist med sin tørrede og saltede torskearoma. Her er nogle af de vigtigste træk ved Gilde Bacalao Aquavit FL 50:


1. Bacalao-Aroma: Denne akvavit er kendt for sin aroma og smag af tørret og saltet torsk (bacalao). Dette er en unik egenskab, der skiller den ud fra andre akvavitter og giver den en umiskendelig karakter.


2. Krydret Smag: Udover bacalao-aromaen indeholder Gilde Bacalao Aquavit en blanding af krydderier og urter, der giver en krydret og kompleks smag. Karvefrø, dild og koriander er nogle af de typiske ingredienser.


3. Alsider og Nydelse: Bacalao Aquavit kan nydes på flere måder. Den serveres normalt ved stuetemperatur i små glas og kan være en del af traditionelle skandinaviske skål og toasts.


4. Servering: Akvavit serveres typisk ved stuetemperatur, og nogle foretrækker at nippe til den langsomt for at nyde dens smagsnuancer fuldt ud.


5. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 50 cl (500 ml), hvilket gør den ideel til hjemmebrug og til at dele med venner og familie ved særlige lejligheder.


Gilde Bacalao Aquavit FL 50 (500 ml) er en unik og velsmagende akvavit, der er perfekt til dem, der ønsker at udforske den norske tradition og smag. Den er velegnet til at nyde som en aperitif eller som en del af en traditionel måltidsservering med skandinaviske retter. Bacalao-aromaen giver denne akvavit en særlig karakter, der kan vække minder om nordiske kulinariske traditioner.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna