Gigant Akryl Martiniglas - 14L

2.999,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
9138
BonuspointOptjen 10 Bonus Point for at anmelde dette produkt

Beskrivelse

Festens midtpunkt!

Gigant Akryl Martiniglass kan rumme flere drikkevarer end du overhovedet kan drømme om! 
Når festen mangler det sidste pift, vil dette enorme martiniglas tilføre en fantastisk følelse af luksus! Glasset kan både fungere som et sted til at blande punch eller cocktails eller som en minibar med isterninger i bunden. Brug din fantasi og hvem ved, hvad du vil komme op med! Måske kunne du fylde det op med dine foretrukne slik eller chips til havefesten eller firmaarrangementet. For en mere rolig atmosfære, prøv at fylde glasset op med vand og placere nogle flydende stearinlys eller spa lys på overfladen, hvilket skaber en beroligende lysshow.
Dette glas har en endeløs liste af anvendelser!, Selv til messer tager glasset alle med storm - fyld det med fx gratis gaver og prøver. 
Hver Gigant Akryl Martiniglas kommer i 2 dele - en flad akryl base og skålen. Alt du skal gøre, er at skrue de 2 stykker sammen, og dit kæmpe glas er klar til brug! 
Både stilk og fod lavet af 6mm tyk akryl plast, hvilket gør glasset modstandsdygtig over for slag. 
Bemærk venligst: Vi anbefaler at du kun fylder 2/3 af glasset, da det eller vil blive en meget top tung. Hvis du ønsker at bruge Gigant Akryl Martiniglas til kontinuerlig brug, skal du fastgøre skålen for at mindske risikoen for glasset vælter.
 
Mål:
H: 78,0 cm
Ø: 48,0 cm
Vol: 14 L
Vægt: 8 kg

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps