Indlæser...

Geraniumessen115 ml

Varenummer
684298
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Vores Geraniumessens er den perfekte ingrediens til at tilføje en frisk og blomstrende duft til dine kreationer. Den er lavet af nøje udvalgte geraniumblomster, der giver en autentisk og liflig duft af geranium.


Med vores Geraniumessens kan du skabe duftende kosmetiske produkter som lotioner, cremer, duftlys, sæber og meget mere. Den friske og blomstrende duft vil fortrylle dine sanser og skabe en behagelig atmosfære omkring dine skabelser.


Vores Geraniumessens er nem at bruge. Du kan tilføje den direkte til dine opskrifter eller blande den med andre ingredienser for at skabe en perfekt afstemt duft. Den kan bruges i forskellige kosmetiske produkter og er velegnet til både hjemmelavede projekter og professionelle producenter.


Med en flaske af vores Geraniumessens får du nok til at tilføje den friske og blomstrende duft til mange forskellige kreationer. Holdbarheden gør det muligt at nyde den liflige duft i lang tid.


Forkæl dine sanser og berig dine kreationer med vores Geraniumessens. Uanset om du elsker at lave kosmetik, duftlys eller andre duftende projekter, vil vores Geraniumessens tilføje en forfriskende og blomstrende duft, der vil bringe glæde og velvære. Lad dine kreationer skinne med den liflige duft af geranium.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna