Indlæser...

Gennemsigtig Vinkøler 3L

Varenummer
680060
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

124,00 kr.

Beskrivelse

Gennemsigtig Vinkøler 3L - Opbevar og Afkøl Din Vin Med Stil

Denne gennemsigtige vinkøler med en kapacitet på 3 liter er den perfekte måde at opbevare og afkøle din vin på. Uanset om det er til fester, sammenkomster eller andre begivenheder, vil denne vinkøler præsentere og servere din vin på en elegant og synlig måde.

Med dens rummelige design kan du opbevare en betydelig mængde vin og holde den kølig i længere tid. Dette sikrer, at din vin forbliver frisk og klar til servering, så du kan imponere dine gæster med en perfekt tempereret vin.

Vinkøleren har flere funktioner og fordele, der gør den til et ideelt valg:

  1. Kapacitet på 3 liter: Med en generøs kapacitet kan du opbevare nok vin til at imødekomme dine gæsters behov. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for afkølet vin under festen.
  2. Gennemsigtigt design: Den gennemsigtige vinkøler er lavet af materiale, der giver dig mulighed for at se vinen indefra. Dette tilføjer en visuel appel og gør det let at se, hvor meget vin der er tilbage uden at åbne vinkøleren.
  3. Effektiv køling: Vinkøleren er designet til at holde din vin kølig i længere tid. Du kan placere isterninger eller istasker i vinkøleren for at opretholde den ønskede temperatur og sikre, at vinen forbliver afkølet og velsmagende.
  4. Stilfuldt og moderne design:
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna