Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gavekurv
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gavekurv

Gavekurve

En gavekurv er den perfekte gave til større, festlige begivenheder eller arrangementer. Her får du et hav af samlede pakker med forskelligt indhold, så der er lidt til en hver smag i alle prisklasser.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pr. side
 1. Tanqueray Rangpur Gin m/glas

  Tanqueray Rangpur Gin m/glas

  Sjælden og unik Tanqueray Rangpur Gin m/glas

  Når du skal drikke en rigtig god G&T bør du gøre dig selv den tjeneste at vælge en god gin. Det er nemlig med til at gøre hele oplevelsen langt bedre. Med en god gin og en god tonic kan du være sikker på, at du nok skal få en god drink. Det sjældne ved denne Tanqueray Rangpur Gin m/glas er, at den har en lime i, som man ikke lige sådan finder alle steder. Den er med til at skabe en dejlig bitter sødme, som netop er den smag man ønsker at opnå i en gin. Derudover kan man også smage en lækker appelsinsmag, som går ind og tager over inden den bliver for bitter.
   
  BEMÆRK - Glasset er uden grøn fod
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Kobber-kurven - Gaveæske

  Kobber-kurven - Gaveæske

  Gaveæsken til en, som elsker at udfolde sine skills som bartender

   
  Denne gaveæske er den perfekte gave til en, som elsker at eksperimentere og udforske sine skjulte evner som bartender. Gaveæsken her byder nemlig på lidt af hvert. I æsken finder du vores smukke shaker i kobber, som har en stilrent og eksklusivt look og design. Derudover medfølger 4 Moscow Mule krus i kobber, som matcher perfekt til shakeren. Dernæst finder du i æsken en flaske gin, nemlig den lækre flaske Copperhead Gin, "Mr. Copperhead", 50cl, som er en giv bestående af kvan, kardemomme, koriander, appelsinskal og enebær.
   
  Indhold:
  1 x Copperhead Gin, "Mr. Copperhead"
  4 x Moscow Mule Krus (Kobber)
  1 x Shaker (Kobber)
  Vis detaljer
  999,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Den med Rom - Gaveæske

  Den med Rom - Gaveæske

  Den med rom

   
  Gaveæsken til en, som elsker en god rom. Denne gavekurv består af en flaske Plantation Rum, 20th Anniversary Edition, 70cl, som med sin oprindelse i Barbados bærer præg heraf med sin eksotiske smag. Rom kan anvendes til at lave diverse drinks og cocktails, blandt andent anvendes rom i Mojito, Pina Colada og mange flere. Udover den lækre flaske rom, medfølger 2 glas til at servere den i, samt en æske chokolade fra Aalborg Chokoladen bestående af 8 stk. blandede lækkerier.
   
  Indhold:
  1 x Plantation Rum
  2 x Glas
  1 x Æske chokolade fra Aalborg Chokoladen
  Vis detaljer
  689,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Lille vinæske med 2 flasker champagne

  Vinæske (Lille) - Gaveæske

  Mellem vinæske

   
  I denne vinæske får du 2 flasker champagne.

  Indhold:
  1 x Feuilatte Champagne Brut Reserve
  1 x Feuilatte Champagne Brut Rosé
  Vis detaljer
  899,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Den med Lakrids - Gaveæske

  Den med Lakrids - Gaveæske

  Gaveæsken med lakridsshots

   
  Shots er altid et festligt input, og denne gaveæske er perfekt til en festlig begivenhed. Har du for eksempel en ven eller veninde som fylder 18 år og skal have 18 shots? Så er denne gaveæske lige sagen. Denne gaveæske kan fungerer som en lille ”for sjov” gave. Du finder i kurven en flaske A.H. Riise lakridsshots, som har smagen af sød lakrids, hvilket gør smagen helt unik i forhold til andre lakridsshots på markedet. Derudover medfølger 6 shotglas til at servere de lækre lakridsshotsene i, og så er I klar til at sparke festen i gang med et par shots!
   
  Indhold:
  1 x A.H. Riise Lakridsshots
  6 x Shotsglas
  Vis detaljer
  249,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Den til gin entusiasten - Gaveæske

  Den til gin entusiasten - Gaveæske

  Gaveæsken til gin entusiasten

  Kender du en vaskeægte gin entusiast? Så er denne gave perfekt! Den perfekte gaveæske til Gin og Tonic-elskeren. Her får du en samlet pakke til en god Gin og Tonic bestående af en Isfjord Gin., 70cl, en danskproduceret Gin, som et let og blød i smagen. Hertil medfølger 2 flasker Fever-Tree Tonic Water til at blande på med, og bogen ”Gin, Tonic og Tilbehør”, som kan give den indre ginentusiast en god omgang inspiration. 

   

  Indhold:
  1 x Isfjord Gin
  2 x Fever-Tree Tonic Water
  1 x Opskriftsbog, "Gin, Tonic og Tilbehør"
  Vis detaljer
  489,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Gaveæske med vin, lakrids og chokolade

  Den med lidt ekstra - Gavekurv

  Gaveæsken til en, som fortjener lidt ekstra

   
  En gaveæske er altid en god gaveidé, da indholdet er stort. Og denne gavekurv er en af de store gaveæsker, vi tilbyder her på siden. Denne gaveæske er perfekt at forære til festlige begivenheder som fødselsdage, jubilæer og lignende. Gaveæsken består af 2 flasker vin. Den ene flaske er en Molino Chianti Senesi 2013, 75cl. Den anden flaske er en Tenuta Da Mar ”Opera Prima” Valpolicella 2014, 75cl. Derudover følger 2 pakker økologisk Gevalia kaffe, 65g, med i gaveæsken, samt en pakkeløsning bestående af en masser lækkerier som lakrids og chokolade fra Aalborg Chokoladen.
   
  Indhold:
  1 x Molino Chianti Senesi 2013
  1 x Tenuta da Mar, "Opera Prima", Valpolicella 2014
  2 x Gevalia kaffe
  1 x Pakke med lakrids og chokolade fra Aalborg Chokoladen
  Vis detaljer
  669,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Rom m. Glas - Pakke

  Rom m. Glas - Pakke

  Den med rom

   
  Nyd et godt glas rom med denne samlede pakke, hvor du både får en flaske rom og glas til. Her i pakken finder du en flaske London Dock XO Trinidad Rum, 70cl, med smag af fersken, abrikos og honning, som kombineres med smagen af brunt sukker, vanilje, samt et strejf af banan. Hertil medfølger 6 glas til at servere den lækre rom i.
   
  Indhold:
  1 x London Duck XO Trinidad Rum
  6 x Glas
  Vis detaljer
  689,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Rom m. Glas - Pakke

  Rom m. Glas - Pakke

  Den med rom

   
  Hvis du godt kan lide en god rom, så er denne samlede pakke lige noget for dig. I pakken her finder du en flaske London Dock XO Rum, 70cl. Dette er en rom med smagen af fersken, abrikos og honning, som kombineres med smagen af brunt sukker, vanilje, samt et strejf af banan. Til sammen giver disse ingredienser og smagsnuancer en fantastisk smagsoplevelse. Hertil får du tilsvarende 2 glas til at servere den lækre rom i.
   
  Indhold:
  1 x London Duck XO Rum
  2 x Glas
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Rom m. Glas - Pakke

  Rom m. Glas - Pakke

  Den med rom

   
  Hvis du godt kan lide et godt glas rom, så er denne samlede pakke sikkert noget for dig. Pakken her byder på en flaske Plantation Rum, 20th Anniversary Edition, 70cl, som med sin oprindelse i Barbados bærer præg heraf med sin eksotiske smag. Rom kan serveres rent, men også anvendes til diverse drinks og cocktails så som Pina Colada og Mojito samt mange flere. Hertil medfølger 6 glas til at servere den lækre rom i.
   
  Indhold:
  1 x Plantation Rum
  6 x Glas
  Vis detaljer
  749,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Rom m. Glas - Pakke

  Rom m. Glas - Pakke

  Den med rom

   
  Nyder du et godt glas rom? Så er denne samlede pakke sikkert nogt for dig. I denne pakke får du en flaske A.H. Riise Gold Medal Rum, 70cl, som er en danskproduceret rom. Rom kan drikkes rent, men kan også anvendes til et hav af cocktails. Cocktails som Pina Colada og Mojito kræver rom til at blande op med. Yderligere i pakken medfølger 6 glas til at servere den lækre rom i.
   
  Indhold:
  1 x A.H. Riise Rum
  6 x Glas
  Vis detaljer
  679,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Moscow Mule m. Krus - Pakke

  Moscow Mule m. Krus - Pakke

  Til dig som elsker skumbananer 

   
  Hvis du godt kan lide Moscow Mule, er denne samlede pakke helt sikker noget for dig. Her får du nemlig alt det, du skal bruge, for at lave en rigtig og lækker Moscow Mule - og med følger endda Moscow Mule krus, så du kan servere den lækre cocktail på den helt rigtige måde. Pakken indeholder en flaske Great Falls vodka, 70cl, som en ren og stilet vodka, der anses som værende en af de bedste fremstillede vodkaer fra Polen. Hertil medfølger 2 Moscow Mule krus i kobber, samt 4 Ginger Beer på dåse, som du skal bruge til at blande op med.
   
  Indhold:
  1 x Great Falls Vodka
  4 x Ginger Beer
  2 x Moscow Mule Krus
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Gin og Tonic: Four Pillars - Pakke

  Gin og Tonic: Four Pillars - Pakke

  Til dig som elsker Gin & Tonic

   
  Endnu en til Gin entusiastion eller Gin og Tonic-elskeren. I denne samlede pakke finder du en flaske Four Pillars Bloody Shiraz Gin, 70cl, hvis hovedingrediens, Shiraz druen, kendetegner denne gins smag. Den dybe, mørke farve kommer af denne drue, og selvom gin for det meste er klart, så lad dig ikke skræmme af den mørke farve. Lige netop denne mørke farve fra Shiraz druen er nemlig med til at skabe en usammenlignelig og unik smagsoplevelse. I denne pakke har vi valgt at tilføje 6 flasker Fever-Tree Aromatic Tonic Water til at blande op med.
   
  Indhold:
  1 x Four Pillars Bloody Shiraz Gin
  6 x Fever-Tree Aromatic Tonic Water
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Gin og Tonic: Hendricks - Pakke

  Gin og Tonic: Hendricks - Pakke

  Til dig som elsker Gin & Tonic

   
  Den perfekte pakke til dig, som elsker Gin og Tonic. Du får i denne samlede pakke en flaske Hendicks Gin, 70cl. En gin som enhver gin entusiast burde have stående derhjemme i barskabet. Det er en gin som adskiller sig fra mængden, grundet dens usædvanlige smag af agurk og rosensmag. Du vil i denne smagsoplevelse opdage smagsnuancer som enebær, hyldeblomst, røllike, kommen, citron, kamille, angelikarod og appelsin, og den endelige smag er ekstraordinær og helt usammenlignelig i forhold til andre gins på markedet. Pakken består yderligere af 6 flasker Goldberg Tonic Water, 20cl.
   
  Indhold:
  1 x Hendricks Gin
  6 x Goldberg Tonic Water
  Vis detaljer
  479,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Den perfekte Rom og Cola - Gaveæske

  Den perfekte Rom og Cola - Gaveæske

  Gaveæsken til en, som elsker Rom og Cola

   
  Denne gaveæske er den perfekte gave at forære til en person, som elsker en god rom og cola. Rom og cola har i mange år været en fantastisk populær drink at servere, og vi har derfor lavet denne løsning i form af en gaveæske. Gaveæsken indeholder en flaske Virgin Gorda Rum, 70cl, som har en lækker cremet smag af både karamel og smagen af vanilje. Derudover medfølger 4 flasker Curiosity Cola fra Fentiman's som skal anvendes til at blande op med, og så er du klar til at servere og nyde den perfekte rom og cola.
   
  Indhold:
  1 x Virgin Gorda Rum
  4 x Curiosity Cola fra Fentiman's
  Vis detaljer
  359,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Gaveæske m. træuld - Lav din egen

  Gaveæske m. træuld - Lav din egen

  Vælg selv indholdet til din gaveæske

   
  Gaveæske med træuld
  Vis detaljer
  49,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Tanqueray Flor de Sevilla Gin m/glas

  Tanqueray Flor de Sevilla Gin m/glas

  Dejlig og smagfuld Tanqueray Flor de Sevilla Gin m/glas

  Når du skal drikke en god gin så kan du lige så godt vælge en, som smager lidt ekstra. Med denne dejlige Tanqueray Flor de Sevilla Gin m/glas får du ikke bare den gode smag af enebær i form af gin. Du får også den gode og søde smag af appelsiner fra Sevilla. Det faktum, at den smager lidt af appelsiner er med til at gøre den meget unik. Den er dejlig at bruge sammen med en god tonicvand i form af G&T’er. Også flasken er smuk så den er skøn at have stående selvom du kun af og til kan lide at nyde et glas med gin. I flasken er der i alt 70cl.
   
  BEMÆRK - Glasset er uden grøn fod
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Gin gaveæsken

  Gin gaveæsken

  Vær kreativ med gin gaveæsken

  At prøve nogle nye typer af spiritus er altid spændende. Det gælder både hvis man køber dem til sig selv eller hvis man køber dem til andre. Med denne gin gaveæske kan du gøre begge dele. Det kan være sjovt at beholde den selv da du på den måde kan eksperimentere lidt med forskellige typer af gin. I denne gaveæske får du to forskellige typer af gin. Dem kan du lave drinks med og få den bedste smag ud af begge flasker. Oplagt er det at lave G&T’ere med den gin der følger med. I så fald får du også brug for tonicvand og en form for citrus. Med gin gaveæsken kan du dog også lave andre drinks med andre typer af mixere.
  Vis detaljer
  649,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Den flotte whisky gaveæske

  Den flotte whisky gaveæske

  Nyd den flotte whisky gaveæske

  Skal man vælge en god spiritus bør man selvfølgelig ikke udelukkende basere sit valg på mærkaten. For mærkaten siger ikke nødvendigvis så meget om indholdet. Man bør læse lidt om den whisky eller rom man køber og på den måde foretage sit valg. Finder man en god whisky gør det dog ikke noget, at mærkaten også er smuk. I denne flotte whisky gaveæske kan man være sikker på, at man kan lide mærkaten og flasken. Der er nemlig gjort meget ud af designet, men det betyder ikke, at smagen er tilsvarende sofistikeret. Smagen på denne Single Malt Schotch whisky er nemlig himmelsk og den er dejlig at drikke i de to glas, der følger med i gaveæsken.
  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Four roses whisky gaveæske

  Four roses whisky gaveæske

  Smagfuld gaveæske med Four Roses whisky

  Der er mange forskellige typer af whisky, som smager himmels. Hvad man er til er meget forskelligt og det bør man tage højde for når man køber whisky. Mange er til den helt røgede smag, mens andre slet ikke vil have det røget. Uanset hvad kan man sagtens finde en whisky man vil kunne lide. Rigtig mange vælger at købe en Four Roses whisky da det er en af de mest gængse, og en af de mest populære for den blide og milde smag. I denne Four Roses whisky gaveæske får du netop en flaske af denne whisky. Derudover får du også to glas således, at du kan invitere en på besøg, som også godt kan lide denne spiritus.
  Vis detaljer
  475,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Pacto Navio rom gaveæske

  Pacto Navio rom gaveæske

  Smagfuld Pacto Navio rom gaveæske

  Flere og flere er begyndt at drikke rom og det kan man se på det antal af flasker rom der bliver solgt. Hvor det tidligere især var whisky, whiskey og borbon der bliver solgt er der mange flere der går op i at købe en god flaske rom. Det får man blandt andet hvis man køber denne Pacto Navio rom gaveæske. I æsken finder man naturligvis en flaske rom af mærket Pacto Navio. Derudover finder man også to glas til rommen. Glassene er formet på en måde, som gør, at de er lavet til netop rom da de holder på både ilten og smagen. Du vil ikke kunne undgå at nyde et glas af denne rom med en du holder af.
  Vis detaljer
  699,00 DKK
  Prisgaranti

 22. A.H. Riise rom gaveæske

  A.H. Riise rom gaveæske

  Skøn A. H. Riise gaveæske med rom og glas

  At nyde en god rom behøver ikke at være noget man gør i en cocktail. Er man ikke så vant til den helt fine spiritus vil man meget ofte drikke rom, som er blandet op med noget. Det gør, at man ikke er vant til den rene smag af rom, som dog ellers er helt fantastisk. Et godt sted at starte hvis man skal lære rommen at kende er med denne A. H. Riise rom gaveæske. Den består af en flaske rom, og derudover får du også to glas med. Det betyder, at du kan nyde rommen med en du holder af. Det kræver ofte et par tåre får man vænner sig helt til smagen af rom.
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Den Eksklusive A.H. Riise rom gaveæske

  Den Eksklusive A.H. Riise rom gaveæske

  Den Eksklusive A. H. Riise rom gaveæske er en oplagt gave

  Desværre er det meget sjældent, at folk bruger mange penge på spiritus til sig selv. Selvom folk for eksempel elsker at drikke whisky, gin eller bourbon så er det sjældent, at de går op i at købe den bedste slags. Skal man give en gave til folk kan man lave om på dette. Så kan man nemlig sørge for at købe den helt gode og lidt dyrere spiritus. I denne eksklusive A. H. Riise rom gaveæske vil du finde en rom, samt to glas. Det er en rigtig god gaveæske, som enhver romelsker vil være henrykt over. Rommen er rigtig lækker at drikke som den er, da den både har kraft og er meget mild.
  Vis detaljer
  1.099,00 DKK
  Prisgaranti

 24. El dorado rom gaveæske

  El dorado rom gaveæske

  Oplagt El Dorado rom gaveæske til to

  At nyde en god rom er noget man bør gøre med en man holder af. Til dette formål er denne El Dorado gaveæske helt perfekt. Gaveæsken indeholder selvfølgelig en flaske med El Dorado rom. Det er en rom, som er kendt i hele verden for at være både smagfuld og mild. Det er ikke for sjov, at den hedder El Dorado, som betyder ’den gyldne’. Farven på rommen er nemlig netop gylden. Det kan man nemt se når man hælder den op i de to medfølgende glas, som er formet på en måde, som gør, at de passer helt perfekt til at drikke rom med. Er man mere til drinks kan man også bruge El Dorado gaveæsken til at lave drinks i de to glas.
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Den eksklusive gaveæske

  Den eksklusive gaveæske

  Den eksklusive gaveæske med de rette barredskaber

  Har man brug for nogle forskellige barredskaber til at lave drinks er det for det meste de samme ting man har brug for. Lige når man starter med at lave sine egne drinks er det næsten altid de samme ting man har brug for. En af de ting man helt sikkert vil få brug for er en shaker, og det finder man i denne eksklusive gaveæske. I og med, at der er tale om en eksklusiv æske er der naturligvis også tale om en eksklusiv shaker. Den er stor og lavet i et godt materiale. Derudover finder man også en jigger af høj kvalitet med to forskellige mål. Også en strainer finder man i gaveæsken og det er vigtigt da den fungerer som en slags si.
  Vis detaljer
  549,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pr. side
 
Dét finder du i gavekurven
Vi har et kæmpe udvalg af gavekurve som tilpasser sig enhver smag, så du kan finde den perfekte gaveløsning at forære væk. I gavekurvene finder du alt fra rødvin, hvidvin, rosévin eller champagne, til gin og tonic, vodka, lakridsshots, rom og meget mere. Derudover indeholder nogle af vores gaveæsker lækkerier fra Aalborg Chokoladen, såsom lakridstrøffel, chokoladelakrids, m.m., såvel som du i gaveæskerne også kan finde kaffe, opskriftsbøger, glas og krus, alt afhængig af den gaveæske, du vælger.
 Når du køber en gavekurv hos os, får du muligheden for at skrive en personlig hilsen i form af et kort, som bliver vedlagt gavekurven. Denne personligehilsen kan du udfylde i tekstboksen, som du finder ved at se din "kurv". Gavekurven bliver afsendt og leveret som set på billedet; bestående af en gavekurv med træuld.

Hvorfor vælge en gavekurv?

Gavekurve er den oplagte gave til fødselsdage, jubilæer, bryllupsdage eller andre festlige begivenheder, såvel som mindre festlige begivenheder som Mors Dag, Fars Dag, Valentines Day, m.m.
 
Vi har, netop for at kunne tilpasse os disse forskellige typer af kategorier og årsager til at forære en gavekurv, fremstillet gavekurve i forskellige størrelser indholdsmæssigt og prismæssigt, så alle kan være med.