Gaver under 250 kr.

Gaveæsker, glas og gin

Find den perfekte gave til næste fest lige her - hvad enten det er til værtindegave, fødselsdag eller jul har vi altid et stort udvalg af gaver på vores side. Finder du ikke det du mangler? Så kan du købe en gaveæske og sammensætte din helt egen gavekurv med alt det du synes modtageren fortjener fra vores side. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave   

Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
 1. Sevablødda Bitter FL 50 62107 by BORNHOLMER color Sort
  Sevablødda Bitter FL 50
  129,00 kr.
 2. Vinology Brandy varmer sæt BW by Final Touc color Sort
  Vinology Brandy varmer sæt
  159,00 kr.
 3. Final Touch Whiskyglas og kolossal isterning GS700 by Final Touc color Sort
  Final Touch Whiskyglas og kolossal isterning
  139,00 kr.
 4. Den med Lakrids - Gaveæske 00052Barlife by BARLIFE color Sort
  Den med Lakrids - Gaveæske
  289,00 kr.
  Udsolgt
Stigende orden

Find den rette gave

At give den rette gave handler altid om modtageren, derfor vil vi hos Barlife gerne hjælpe dig på rette vej ved at tilbyde forskellige alternativer til den traditionelle gaveæske. Vi tilbyder muligheden for at give en gave, der udover at være eksklusiv også fortæller modtageren, at du har tænkt over både indhold og anledning. En gave, der er garanteret at bringe glæde til modtageren.  

Sig det med gin

Som noget helt specielt tilbyder vi hos barlife speciallavet drinkspakker med gin, der kan gives som et sæt. Disse gaveæsker er altid lavet med god gin og kan også gives med tonicvand for en pakkeløsning. Gin er en af tidens helt store trends, og er garanteret til at glæde en du holder af. Er gin ikke sagen? Så har vi også mange andre muligheder.    

Gaveæsker, pakker og sæt

Der findes mange forskellige tidspunkter og begivenheder i livet, der fortjener en ordentlig fejring. Du finder mange forskellige priskategorier på vores hjemmeside, og vi står altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige gaveæske, pakkeløsning eller gavesæt til lige det du gerne vil give i gave. Fandt du ikke det, du søgte? Skriv til os og lad os hjælpe dig på vej.  

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna