Gaver over 1000 kr

Gaver til enhver anledning

Hos Barlife tror vi på, at der er en gave til enhver anledning, hvad enten det er til de små eller de store begivenheder, hvor man gerne vil give gaver for lidt ekstra. På denne side har vi samlet forskellige gaveideer til de store og små anledninger hvor du gerne vil give netop det. Bliv inspireret på siden og gå på opdagelse i en verden af muligheder, alt fra sprøde gins til lækre cognacs

Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
  1. Gin og Tonic: Hendricks Magnum - Pakke 00011Barlife by BARLIFE color Sort
    Gin og Tonic: Hendricks Magnum - Pakke
    1.019,00 kr.
  2. Gin og Tonic: Gin Mare - Pakke 00010Barlife by BARLIFE color Sort
    Gin og Tonic: Gin Mare - Pakke
    1.339,00 kr.
Stigende orden

Find den rette gave

At give den rette gave handler altid om modtageren, derfor vil vi hos Barlife gerne hjælpe dig på rette vej ved at tilbyde forskellige alternativer til den traditionelle gaveæske. Vi tilbyder muligheden for at give en gave, der udover at være eksklusiv også fortæller modtageren, at du har tænkt over både indhold og anledning. En gave, der er garanteret at bringe glæde til modtageren.  

Sig det med gin

Som noget helt specielt tilbyder vi hos barlife speciallavet drinkspakker med gin, der kan gives som et sæt. Disse gaveæsker er altid lavet med god gin og kan også gives med tonicvand for en pakkeløsning. Gin er en af tidens helt store trends, og er garanteret til at glæde en du holder af. Er gin ikke sagen? Så har vi også mange andre muligheder.    

Gaveæsker, pakker og sæt

Der findes mange forskellige tidspunkter og begivenheder i livet, der fortjener en ordentlig fejring. Du finder mange forskellige priskategorier på vores hjemmeside, og vi står altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige gaveæske, pakkeløsning eller gavesæt til lige det du gerne vil give i gave. Fandt du ikke det, du søgte? Skriv til os og lad os hjælpe dig på vej.  

 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna