Flotte gavekurve

En komplet pakke

Hos barlife har vi altid en gave til både fødselsdag, julgaver, firmagaver eller noget helt andet. Alle vores gavekurve kommer i en lækker indpakning, der er klar til at blive givet direkte. Vi har alt fra flot barudstyr til kvalitets gin og whiskey.   

Læs mere her 

Faldende orden
Side
 1. Final Touch Klassic glas isspand
  Final Touch Klassic glas isspand
  299,00 kr
  Quickview
 2. XO & Glas Gaveæske
  XO & Glas Gaveæske
  1.399,00 kr
  Quickview
 3. Laguiole Gavesæt Vin 6 dele
  Laguiole Gavesæt Vin 6 dele
  999,00 kr
  Quickview
 4. Monin Syrup Agave FL 70
  Monin Syrup Agave FL 70
  119,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Find den rette gave

At give den rette gave handler altid om modtageren, derfor vil vi hos Barlife gerne hjælpe dig på rette vej ved at tilbyde forskellige alternativer til den traditionelle gaveæske. Vi tilbyder muligheden for at give en gave, der udover at være eksklusiv også fortæller modtageren, at du har tænkt over både indhold og anledning. En gave, der er garanteret at bringe glæde til modtageren.  

Sig det med gin

Som noget helt specielt tilbyder vi hos barlife speciallavet drinkspakker med gin, der kan gives som et sæt. Disse gaveæsker er altid lavet med god gin og kan også gives med tonicvand for en pakkeløsning. Gin er en af tidens helt store trends, og er garanteret til at glæde en du holder af. Er gin ikke sagen? Så har vi også mange andre muligheder.    

Gaveæsker, pakker og sæt

Der findes mange forskellige tidspunkter og begivenheder i livet, der fortjener en ordentlig fejring. Du finder mange forskellige priskategorier på vores hjemmeside, og vi står altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige gaveæske, pakkeløsning eller gavesæt til lige det du gerne vil give i gave. Fandt du ikke det, du søgte? Skriv til os og lad os hjælpe dig på vej.  

Copyright © 2019 Barlife Aps