Indlæser...

Gammel Opland "Edel" Port Cask Aquavit, GB FL 50

Varenummer
690849
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

369,00 kr.

Beskrivelse

Gammel Opland Edel Port Cask Aquavit er en eksklusiv og smagsfuld akvavit fra Norge. Denne særlige udgave er blevet lagret i portvinsfade, hvilket har tilføjet en ekstra dimension til dens smagsprofil. Her er nogle af de vigtigste træk ved Gammel Opland "Edel" Port Cask Aquavit:


1. Portvinsfadlagring: Denne akvavit er blevet lagret i portvinsfade, hvilket giver den en raffineret og kompleks smag med noter af sødme, tørhed og frugtighed fra portvinen.


2. Krydret Smag: Udover portvinsfadlagringen indeholder Gammel Opland Edel Port Cask Aquavit en blanding af krydderier og urter, der giver en krydret og kompleks smag.


3. Alsider og Nydelse: Denne akvavit kan nydes på flere måder. Den serveres normalt ved stuetemperatur i små glas og kan være en del af traditionelle skandinaviske skål og toasts.


4. Servering: Akvavit serveres typisk ved stuetemperatur eller let afkølet, afhængigt af personlige præferencer.


5. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 50 cl (500 ml), hvilket er en praktisk størrelse, der gør det nemt at opbevare og dele med andre.


Gammel Opland "Edel" Port Cask Aquavit, GB FL 50 (500 ml) er en eksklusiv og smagfuld akvavit, der er ideel til dem, der ønsker at udforske den norske tradition og smag. Den portvinsfadlagrede karakter giver denne akvavit en unik og sofistikeret smagsoplevelse, der kan vække begejstring hos både akvavitentusiaster og dem, der søger en særlig spiritus til særlige lejligheder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna