Indlæser...

GAJA Barbaresco Sori San Lorenzo 2017

Varenummer
674414
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

5.169,00 kr.

Beskrivelse

GAJA Barbaresco Sori San Lorenzo 2017 er en eksklusiv rødvin fra Barbaresco-regionen i Piemonte, Italien. Denne vin er lavet af 100% Nebbiolo druer, som er kendt for at give en rig og kompleks smag.


Denne vin er dyb rød i farven med en intens aroma af røde bær, krydderier og trøfler. Smagen er fyldig og velafbalanceret med noter af kirsebær, brombær, lakrids og en subtil antydning af tobak og vanilje. Vinen har bløde tanniner og en lang og behagelig eftersmag.


GAJA Barbaresco Sori San Lorenzo 2017 er en vin af høj kvalitet og er perfekt til at nyde sammen med kraftige kødretter som oksekød, lam og vildt. Den kan også nydes alene som en særlig aften vin.


Samlet set er GAJA Barbaresco Sori San Lorenzo 2017 en eksklusiv og kompleks rødvin med en unik smag og en lang eftersmag. Den er et glimrende valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af Barbaresco-regionen og den berømte Nebbiolo druesort.


GAJA er en af de mest kendte og respekterede producenter af italienske vine. Vinhuset blev grundlagt i 1859 af Giovanni Gaja i byen Barbaresco i Piemonte-regionen i Italien. Siden da har GAJA været kendt for at producere nogle af de mest eksklusive og eftertragtede vine i verden, herunder Barbaresco, Barolo og Brunello di Montalcino.


GAJA er i dag drevet af femte generation af Gaja-familien, Angelo Gaja, der har revolutioneret den italienske vinindustri ved at introducere moderne produktionsmetoder og internationalt anerkendte druesorter som Cabernet Sauvignon og Chardonnay i de traditionelle italienske vine.


GAJAs vine er kendt for deres kompleksitet, elegance og dybde, og de har vundet adskillige priser og anerkendelser fra vinanmeldere og eksperter over hele verden. GAJA er en institution i den italienske vinverden og er fortsat en førende producent af højkvalitets vine i dag.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna