Indlæser...

Fyrfadslys med 3D flamme 2stk Inkl. Batt

Varenummer
699185
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

18,00 kr.

Beskrivelse

Fyrfadslys med 3D-Flamme, 2 stk. Inkl. Batterier – Ægte Stemning i Kompakt Format


Nyd atmosfæren fra ægte lys uden besværet med vores Fyrfadslys med 3D-Flamme, 2 stk., komplet med batterier. Disse små vidundere leverer stor stemning i en kompakt størrelse, der er perfekt til intime rum eller specielle anledninger.


Drømmer du om en romantisk aften eller måske lidt ekstra hygge på terrassen? Vores LED-fyrfadslys skaber en varm atmosfære uden risiko for røg eller åben ild. Og med 3D-flammeteknologien ser de så realistiske ud, at du næsten vil forsøge at puste dem ud.


Glem besværet med konstant at skulle købe nye fyrfadslys eller bekymringen over at forlade et tændt lys. Vores lys er ikke kun langtidsholdbare, de kommer også med indbyggede batterier, så du kan tænde for hyggen lige fra starten.


Tag stemningen med dig, hvor du går. Med et enkelt klik på "Tilføj til kurv" kan du bringe et strejf af magi ind i dit hjem, terrasse eller hvor hjertet måtte begære.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna