Indlæser...

FYRFADSLYS 2 STK. M/BATT

Varenummer
9838
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.

Beskrivelse

Pænt fyrfadslys med LED-lys

Fyrfadslyse er meget stemningsfulde at have stående og de er generelt kendt for at have et godt og meget hyggeligt lys. Dog er der den ulempe, at de ikke holder i lang tid, hvorfor tjenerne på en café eller restaurant skal bruge meget tid på at skifte dem ud. Også hvis du har fyrfadslys derhjemme vil du opleve, at du meget ofte er nødt til at skifte dem. Med disse fyrfadslys, som er lavet med LED-lys er situationen dog en helt anden. For du behøver aldrig at skifte dem ud. En sjælden gang er du nødt til at skifte de to batterier ud, men det er dog så sjældent, at det slet ikke kan sammenlignes med de rigtige lys. LED-fyrfadslysene kan stå i en fin fyrfadsstage, hvor det vil første øjekast ligne, at der er tale om rigtige fyrfadslys.
 
FYRFADSLYS 2 STK. M/BATT. HVID 2 STK. BATTERIER 2032
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna