Indlæser...

Fuldkornsnudler 300 g

Varenummer
683949
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

36,00 kr.

Beskrivelse

Fuldkornsnudler - Tilføj Sundhed og Næring til Dine Måltider

Forkæl dig selv med vores fuldkornsnudler på 300 g, der er det ideelle valg til at tilføje sundhed og næring til dine måltider. Disse fuldkornsnudler er fremstillet af høj kvalitetsfuldkorn, der er rig på fiber og vigtige næringsstoffer.

Fuldkornsnudler er et sundere alternativ til traditionelle nudler, da de bevarer den fulde næringsværdi af kornet. De tilbyder en lækrere og mere nærende oplevelse, samtidig med at de giver en god mæthed og energi til dine måltider.

Vores fuldkornsnudler kan bruges som en lækker base til dine asiatiske retter som nudelsuppe, stir-fry eller salater. De kan også være en kreativ og spændende ingrediens i fusion-køkkenet, hvor du kan eksperimentere med forskellige smage og teksturer.

Disse fuldkornsnudler er nemme at tilberede og har en behagelig konsistens og smag. De absorberer saucer og krydderier godt og kan tilpasses efter dine personlige præferencer og smag.

Vores fuldkornsnudler er et sundt og nærende valg til dine måltider. De tilføjer ikke kun sundhed, men også en lækker smag og tekstur til dine retter. Prøv vores fuldkornsnudler i dag og nyd et nærende og velsmagende måltid. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna