Indlæser...

FROKOSTKNIV P1 20 CM LANG

Varenummer
9865
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

20,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/300 stk.: 19,00 kr. . Spar 5%

Beskrivelse

Fin frokostkniv fra P1

Et af de mærker som du vil lægge meget mærke til hvis du er på udkig efter bestik det er P1, og det er også et mærke, som du vil finde mange steder her på siden. Det skyldes for det første, at denne bestikserie er kendt for at have mange forskellige slags bestik og samtidig er det lavet i et smukt design, som vil pynte på ethvert bord. Denne frokostkniv har en længde på 21 cm og er således lidt mindre end den helt store kniv, som er beregnet til middagen. Dette stykke bestik fra P1 er lavet i et lækkert og holdbart materiale, som du vil nyde. Det er flot fordi, at det skinner på den helt rigtige måde, hvilket det bliver ved med selv efter lang tid. Desuden gør det faktum, at det er lavet af 18/0 højpoleret kromstål, at der er tale om en meget hygiejnisk kniv. P1 er en vores standard bestikserie. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 21,0 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna