Indlæser...

FROKOSTKNIV CHIPPENDALE 20,2 CM LANG

Varenummer
9847
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

45,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 39,00 kr. . Spar 13%

Beskrivelse

Solid og æstetisk Chippendale frokostkniv

Denne kniv hedder en frokostkniv, hvilket den gør fordi, at den er en smule mindre end mange af de andre typer af samme bestik, man ser på markedet. I samme Chippendale serie finder man også andet bestik, som er lavet med henblik på, at man bruger det til middage, men i så fald vil størrelsen være lidt større. Det, som er særligt for alle typer bestik i denne serie er, at de har nogle flotte detaljer, som ser rigtig pænt ud. Man kan dog sagtens bruge kniven til den fine middag, så man behøver ikke, at have et stykke af dette bestik til enhver lejlighed da mange faktisk ender med at bruge den samme. Den er lavet i 18/10 højpoleret kromstål, hvilket også er tilfældet med resten af bestikserien. Længden er 20,2 cm.
 
Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 20,2 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna