Indlæser...

Kobber Medium Flow Skænkeprop

Varenummer
9253
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

30,00 kr.

Beskrivelse

Lav imponerende og farvestrålende lagdelte drinks med Kobber freeflow Skænkeprop

Kobber freeflow Skænkeprop er et unikt og smukt redskab i din bar. Du slår to fluer med et smæk med denne skænkeprop. Den ser først og fremmest klassisk og elegant ud på dine flasker i baren, og så er den formidabelt til at skænke med, når du laver farvedelte drinks eller cocktails i din bar. Er du eller dine gæster til flotte farvede drinks, så er det Kobber freeflow Skænkeprop du skal bruge. Når en bartender kan skænke drinks eller cocktails i flere lag, så er han blevet specialist.
 
Kobber freeflow Skænkeprop er udført i rustfrit stål med en belægning af kobber, og gummi kork proppen passer ned i de fleste spiritus flasker i din bar. Som bartender må du ikke snyde dine gæster for denne flotte skænkeprop på dine flasker. Skænkeproppen løfter din bar op på et andet niveau, og får et touch af eksklusivitet, samtidig med at den reducerer dit spild. Den rengøres ved håndvask og varmt vand – ikke maskinvask.
 
Mål:
• Længde: 110mm 
• Diameter: 30mm 
• Vægt: 17g

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna