Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Fragtpriser

Hos Barlife forstår vi os på at konkurrere med lignende webshops, hvilket er grunden til, at vi går meget op i at forstå vores kunder. For kun ved at forstå vores kunder kan vi give dem den service de forventer og ønsker at betale for. En måde, hvorpå vi forstår at adskille os fra lignende webshop er ved at tilbyde gode priser – både hvad angår vores varer og den fragtpris, som vores kunder skal betale for at få leveret varerne.

Vi tilbyder forskellige leveringsformer


Hvis du vælger at få dine varer leveret til en pakkeshop, så koster det slet ikke noget, at få dem leveret. For fragtprisen på at få leveret til en pakkeshop nær dig er lige nøjagtigt 0,-. Dermed betaler du udelukkende for selve varerene og du giver kun den pris, som produkterne koster. Ved at bestille til pakkeshop vil du ikke kun opleve den fordel, at det er helt gratis at få varerne leveret. For du vil ydermere også opleve, at du ikke skal vente på at få leveret varerne i dit hjem, men du kan helt selv bestemme hvornår du ønsker at få varerne hjem til dig da du kan afhente dem når du vil. Hos Barlife bestræber vi os på, at du har dine varer dagen efter du har bestilt dem. Dette er dog ikke noget vi kan garantere, da der kan opstå situationer, som gør, at det ikke er næste dag du modtager din pakke. Dog vil der aldrig gå længere end 3 dage, hvilket er vores maximum og vi garanterer, at du har dine varer inden 3 dage efter bestilling.
Hvis du vælger at få leveret dine varer med omdelingen, så gøres dette med GLS. Dette pakkefirma har vi gode erfaringer med, hvorfor dine varer er i trykke hænder hos dem. Hvis du ønsker denne mulighed kan vi tilbyde dig dette for en fragtpris på 55 kr. Således bliver det lidt dyrere end hvis du selv henter dine pakker et sted, men til gengæld behøver du ikke at gå ud af døren da du kan blive hjemme og vente på, at din pakke arriverer.
En fragtpris, som er lige så billig, som at afhente pakken i et pakkecenter er hvis du selv vælger at afhente din pakke på vores lager. Dette har en fragtpris på 0 kr. og er dermed helt gratis for dig, hvorfor der også er mange af vores kunder, der vælger netop denne mulighed. Dette kræver dog selvsagt, at du ikke bor så langt væk, for ellers kan det ikke betale sig da vi leverer pakker ud så hurtigt alligevel.