Indlæser...

Folieballon 55cm QL Enkelt Boble Glædelig Jul

Varenummer
697629
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

GLÆDELIG JUL MED DENNE FESTLIGE FOLIEBALLON

Gør din jul endnu mere festlig med denne smukke folieballon. Med en diameter på 55 cm er den stor nok til at tilføje et imponerende element til din juleudsmykning. Ballonen er designet med teksten "Glædelig Jul", der spreder julestemning og glæde.


Denne enkelt boble folieballon er perfekt til at hænge op i dit hjem, kontor eller festlokale. Den er let at puste op og kan nemt fastgøres med snor eller bånd. Ballonen er en fantastisk måde at skabe en festlig atmosfære og sprede juleglæde til alle omkring dig.


Uanset om du bruger den som en del af din juleudsmykning eller som en gave til en elsket, vil denne folieballon helt sikkert tilføje et festligt touch til enhver jul.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna