Indlæser...

FLY DECOR I METAL 26 CM. ANTIK LOOK - Assorteret

Varenummer
685087
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

179,00 kr.

Beskrivelse

FLY DECOR I METAL 26 CM - Antik Look til Dit Hjem

Dette assorterede sæt af FLY DECOR i metal er det perfekte tilbehør til at tilføje et antikt touch til dit hjem. Hvert sæt indeholder 3 forskellige modeller af træfly i antik look, der er lavet af rustfrit stål og træ. Med deres sølv/brune farvekombination og autentiske design vil disse træfly være en unik og iøjnefaldende dekoration i ethvert rum.

Uanset om du ønsker at tilføje et vintage præg til din stue, soveværelse eller kontor, vil disse træfly med deres antikke look være det perfekte valg. De er også velegnede som en gave til flyentusiaster eller som en dekorativ genstand til at skabe en unik atmosfære.

Med deres størrelse på 26 cm er disse træfly i metal et iøjnefaldende og stilfuldt valg til at tilføje et strejf af elegance til dit hjem.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna