Indlæser...

iSi - Easy Whip Flødesifon 0,5 L - Hvid

369,00 kr
Varenummer
15339

Beskrivelse

Kvalitets Flødesifon fra ISI

Flødesifon Easy Whip i 0,5 L størrelse. Denne professionel sifonflaske fra anerkendte ISI er af aller højeste kvalitet. Det mærkes så snart du får den i hånden. Flødesifonen har dette knap-system der gør den perfekt at dosere med. Mærker som angiver det maksimale fylde niveau. Derudover har den et aftagelige rustfri stål stempel, dette sikre dig en nem og hygiejnisk rengøring efter hver brug. Du vil altid opnå rene, naturlige smagsnuancer på få sekunder med denne flødesifon. altså en smart og elegant sifonflaske hvor du har total kontrol over indholdet. 
Hos Barlife.dk gør vi vores bedste for at finde de bedste produkter på markedet, prducenten ISI laver nogle fantaskiske sifonflasker. Denne flødesifon er et rigtig godt symbol på det, de laver nogle af de bedste sifoner på markedet. 
 
Metode:
1 - Hæld fløden i beholderen
2 - Skru hovedet tilbage på plads
3 - Indsæt 1stk patron
4 - Ryst sifonen 3-5 gange.
 
Nu er du klar til at lave de fedeste flødetricks! Holder fløde frisk i 10 dage i køleskab uden konserveringsmidler. ISI 1/2 liter flødeskumsprøjte kan også anvendes til varm sauce, kold skum, saucer, fromage samt flødeskum og andre luftige desserter.
 
Mosa har også lavet en easy whip flødesifon
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna