Indlæser...

Flavour blaster Engangstank 2 stk.

Varenummer
675905
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.

Beskrivelse

Engangstanken for den hurtigste service

Engangstanken kræver ikke, at spolen udskiftes, i modsætning til den genanvendelige tank. Du skal blot genopfylde og bruge tanken, indtil spolen er udløbet. Du kan derefter kassere engangstanken. Engangstanken  skal udskiftes ca. hver 4. uge afhængig af brug. Indikatorer på, at tanken skal skiftes, er en brændende lugt i aromaen, eller tanken lækker, da et hul er brændt i Coil Cotton.


Engangstanken er specielt designet til brug i Flavour Blaster. Det er verdens første lækagesikre tank med en magnetisk base til hurtig udløsning. Det innovative design frigiver en kraftfuld og ensartet aromatisk tåge.   


Separate tanke pr. Aroma vil muliggøre hurtige Aroma-ændringer, så du kan følge med efterspørgslen efter hurtig service, når en  Flavour Blaster  deles mellem forskellige medarbejdere.


Du skal bruge en engangstank pr. Aroma.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna