Indlæser...

FLASKEVASE DAMA FIRK 200 ML. H: 32 CM.

Varenummer
9840
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

19,00 kr.

Beskrivelse

Elegant og klassisk Dama Firk flaskevase

I mange tilfælde så kan en enkelt blomst gøre den helt store forskel, modsat hvad mange tror. For det er slet ikke nødvendigt at have en stor buket blomster i vindueskarmen eller på bordet for at pynte godt op i rummet. Med en enkelt, smuk blomst kan du sagtens skabe den rette stemning. Med denne Dama Firk flaskevase kan du netop gøre dette da størrelsen passer perfekt til det formål. Derhjemme kan det være rigtig fint at have sådan en at hive frem når man får en enkelt rose eller lignende og blot skal have den i vand. Et andet sted, hvor denne flaskevase også kommer til sin ret er på caféen, hvor man skal have lidt blomster der pynter på bordene. Her er det ofte tilstrækkeligt at have en enkelt blomst på hvert bord. 200 ML. H: 32 CM.
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna