Indlæser...

Flaske køler Akryl - firkantet

Varenummer
9549
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 509,00 kr. Normalpris 779,00 kr.
Spar 35% (270 kr)

Beskrivelse

Firkantet Flaskekøler i Klar Akryl - Perfekt til Fester og Arrangementer

Denne firkantede flaskekøler er lavet af høj kvalitet akryl og er et ideelt tilbehør til fester, arrangementer og barer. Med en bredde på 44,5 cm, dybde på 28,0 cm og en højde på 23,0 cm kan den rumme op til otte flasker med en størrelse på 0,75 liter. Du kan også bruge den til at køle magnumflasker, blot ved at reducere antallet af flasker for at sikre, at alle flasker køles ned.

Den forreste væg på flaskekøleren er let buet, hvilket tilføjer et stilfuldt touch til dens design. Begge hjørner ved bagvæggen er udstyret med reservedele, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid.

Uanset om du bruger den i restauranter, barer eller i din egen housebar til poolparties eller grillaftener, vil denne flaskekøler være et praktisk og stilfuldt valg. Den klare akryl giver et moderne udseende, og dens generøse størrelse sikrer, at der altid er kolde flasker klar til dine gæster.

Med denne firkantede flaskekøler kan du være sikker på at imponere dine gæster og skabe en elegant atmosfære til enhver festlig begivenhed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna