Indlæser...

FLAG PÅ PIND Á 40 STK.

Varenummer
9880
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 17,00 kr. . Spar 11%

Beskrivelse

Flag på pind, der skaber fest

Man kan ikke holde en fødselsdagsfest hvis ikke man på forhånd sørger for, at man har nogle sjove og pæne fødselsdagsflag. De skal have en eller anden form for monteringsmulighed, og det gælder også for dem du finder i denne pakke. De er nemlig sat på en pind, som gør det nemt, at placere dem forskellige steder i hjemmet. Du kan for eksempel placere dem i en vase i en buket blomster, hvis nogen er kommet med det til fødselsdagen. Derudover kan du placere et flag med en pind i bedet udenfor eller i blomsterne indenfor. Du kan også med lidt tape hænge dem op på væggen. I en pakke er der hele 40 stk., så der er rig mulighed for at eksperimentere med dette så du kan både have dem udenfor og indenfor. Husk også at hænge nogle op på hoveddøren så folk kan se hvor der er fest. FLAG PÅ PIND Á 40 STK.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna