Indlæser...

Fiorito Limoncello Superiore FL 70

Varenummer
689907
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Fiorito Limoncello Superiore FL 70 - Den Autentiske Italienske Citronlikør


Træd ind i en verden af forfriskning og italiensk smag med Fiorito Limoncello Superiore FL 70. Denne skønne citronlikør er en hyldest til den italienske Amalfikystens solmodne citroner og den dygtige håndværksmæssige produktion, der gør den til en skat fra Middelhavet. Uanset om du er på udkig efter en velsmagende aperitif eller en smagfuld ingrediens til cocktails, leverer denne flaske den autentiske smag af Italien.


Smagsprofil:


Solmodne Citroner: Fiorito Limoncello Superiore FL 70 er kendt for sin intense og naturlige citrussmag. Den byder på noter af saftige citroner med en let sødme og en forfriskende syrlighed, der vækker dine smagsløg.

Kvalitet og Håndværk:


Limoncello Fiorito er fremstillet med omhu ved hjælp af en traditionel opskrift og de bedste Amalfi-citroner. Hvert trin i produktionen er nøje overvåget for at sikre, at du får den højeste kvalitet og den autentiske smag af Italien i hver dråbe.

Serveringsmuligheder:


Nyd Fiorito Limoncello Superiore FL 70 iskold som en forfriskende aperitif eller digestif.

Brug den som en nøgleingrediens i klassiske italienske cocktails som Limoncello Spritz eller Limoncello Martini.

Drizzle den over isdesserter som sorbet eller panna cotta for en ekstra smag af Middelhavet.

Elegant Flaske:


Præsenteret i en smukt designede flaske, er Fiorito Limoncello Superiore FL 70 også velegnet som en stilfuld gave til elskede eller som en præsentabel tilføjelse til din barskab.

Med Fiorito Limoncello Superiore FL 70 får du en bid af det solrige Italien i hver slurk. Oplev den forfriskende og naturlige citrussmag, der har gjort Limoncello så elsket i hele verden, og lad dig transportere til de smukke kyster i Italien. Skål for den autentiske smag af Middelhavet med Fiorito Limoncello Superiore FL 70!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna