Indlæser...

Glasholder Final Touch

Varenummer
9678
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

299,00 kr.

Beskrivelse

Lækker vinflaskeholder med plas til glas

At kunne opbevare sine vinflasker på en nem og praktisk måde er især noget, som vinkendere og vininteresserede personer godt kan lide. Denne vinholder hjælper dig med dette da den sørger for, at du har et sted, hvor du kan placere din vin. I vinholderen har du plads til seks flasker vin, og desuden kan du have seks vinglas samme sted. Det er ikke kun vin du kan have i vinflaskeholderen for også likørflasker kan du have i den. Er du både interesserede i vin og i forskellige former for likør kan du købe flere vinflaskeholdere og på den måde har du plads til det hele. Ønsker du at placere likørflasker i holderen kan du også have dine martiniglas i holderen således, at du har det hele samlet på et sted, hvilket gør det nemmere når du skal servere en lækker drink for gæsterne.

 

• Højde: 120mm 
• Bredde: 608mm 
• Dybde: 200mm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna