Indlæser...

Fever Island Premium Gin FL 70

Varenummer
10271
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

259,00 kr.

Beskrivelse

Fever Island Premium Gin - Oplev Smagen af Mallorca

Fever Island Premium Gin er en eksklusiv gin, der er produceret på Mallorca. Den er skabt med omhu og dedikation ved kun at bruge urter og krydderier, der findes på øen. Dette inkluderer appelsin, citron, rosmarin, citronmelisse, fennikel og mynte.

Med Fever Island Premium Gin kan du opleve en stemning af sol, sommer og varme. Den fantastiske sammensætning af krydderier og urter giver en unik smagsoplevelse, der vil transportere dig til de smukke omgivelser på Mallorca.

Denne gin har en alkoholprocent på 40% og kommer i en flaske med en størrelse på 70cl. Den er perfekt til at nyde alene eller som en del af dine yndlingscocktails. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil Fever Island Premium Gin med sikkerhed tilføje en ekstra dimension til dine drinks.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna