Indlæser...

Fernet Branca limited Julekalender 2023

Varenummer
690848
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

289,00 kr.

Beskrivelse

Fernet-Branca Limited Julekalender 2023 - En Unik Oplevelse til Julen

Gør dig klar til en uforglemmelig julesæson med den helt nye Fernet-Branca julekalender! Dette er ikke bare en almindelig julekalender - det er en eksklusiv oplevelse for dem, der værdsætter smagen af Fernet-Branca og ønsker at fejre julen på en unik måde.

Vores Fernet-Branca julekalender indeholder 24 overraskelser, en til hver dag i december op til jul. Bag hver nummererede låge gemmer sig en bitter overraskelse, der vil glæde dine smagsløg og tilføje en ekstra dimension til din julesæson.

Fernet-Branca er kendt for sin komplekse smag og unikke urteblanding, der er hemmeligholdt siden 1845. Med denne julekalender kan du nyde smagen af Italien i hver eneste låge og opleve den autentiske italienske aperitifkultur i din egen stue.

Vores julekalender er smukt designet med julemotiver og er den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Den bringer festlig stemning til dit hjem og er en skøn måde at tælle ned til juleaften på.

Fernet-Branca julekalenderen er tilgængelig i begrænset oplag, så sørg for at få fat i din inden den er udsolgt. Det er en eksklusiv mulighed for at udforske Fernet-Branca-universet på en helt ny måde.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna