Indlæser...

Fernet Branca Limited Edition FL 70

Varenummer
690892
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Flaskerne kommer assorteret, så det er ikke sikkert hvilken farve du får.


Fernet Branca Limited Edition FL 70 er en særlig udgave af den ikoniske italienske likør, der byder på den samme karakteristiske smag som den originale Fernet Branca, men med unikke elementer og emballage, der gør den til en samlergenstand. Her er nogle af de vigtigste træk ved denne begrænsede udgave:


1. Fernet Branca Smag: Fernet Branca er kendt for sin karakteristiske og komplekse smag, der indeholder en blanding af urter, krydderier og bitterhed. Det er en likør med en unik og udfordrende smagsprofil, der ofte nydes som en aperitif eller som en eftermiddagsdrik.


2. Limited Edition: Denne flaske er en Limited Edition-udgave, hvilket betyder, at den er udgivet i et begrænset antal og ofte har en unik etiket eller emballage for at fejre en særlig begivenhed eller anledning.


3. Alsider og Nydelse: Fernet Branca Limited Edition FL 70 kan nydes på forskellige måder. Nogle foretrækker at servere den afkølet eller over is, mens andre bruger den som en ingrediens i cocktails, som den klassiske "Fernet and Coke."


4. Samlerobjekt: På grund af sin begrænsede tilgængelighed og unikke emballage kan denne Limited Edition flaske være et ønskværdigt samlerobjekt for dem, der værdsætter Fernet Brancas historie og betydning inden for likørverdenen.


5. Serveringsanbefalinger: Fernet Branca serveres ofte ved stuetemperatur eller let afkølet, afhængigt af personlige præferencer. Den kan også serveres som en del af en aperitifritual med en skive citron eller appelsin.


6. Emballagedesign: Limited Edition-flasken kan have unikke designelementer, der gør den til en samleobjekt eller en gave til likørentusiaster.


Fernet Branca Limited Edition FL 70 (700 ml) er en særlig udgave af en klassisk bitter likør, der appellerer til dem, der elsker dens karakteristiske smag og ønsker at tilføje en unik flaske til deres samling. Uanset om du er en Fernet Branca-entusiast eller ønsker at udforske denne ikoniske italienske likør, kan denne begrænsede udgave være en spændende mulighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna