Indlæser...

Fernet Branca FL 3x2 cl

Varenummer
693520
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

39,00 kr.

Beskrivelse

Fernet Branca er en ikonisk italiensk bitter, der har været elsket af bitterskendskabere i årtier. Denne bitter er skabt med omhu af Branca-familien og leverer en smagsoplevelse, der er fyldt med dybde og karakter, hvilket gør den til et populært valg i cocktailverdenen.


Smagsprofil:


Kompleks Bitterhed: Fernet Branca byder på en kompleks smagsprofil med intens bitterhed og noter af urter, krydderier og en subtil sødme.


Dybde og Raffinement: Denne bitter har en dyb og raffineret karakter, der udvikler sig på ganen og efterlader en kompleks og vedvarende eftersmag.


Funktioner og Fordele:


Ideel til Cocktails: Fernet Branca er en uundværlig ingrediens i mange klassiske cocktails, herunder den berømte "Toronto" og "Fernandito."


Fordøjelsesbitter: Denne bitter er også kendt som en fordøjelsesbitter og nydes ofte efter et måltid for at hjælpe med at fordøje.


Håndværkstradition: Fernet Branca er resultatet af årtiers håndværksmæssig ekspertise og er fremstillet med omhu og præcision.


Potentielle Faldgruber og Rådgivning:


Moderation: Som med enhver alkoholisk drik, skal Fernet Branca nydes med måde. Respekter den anbefalede serveringsstørrelse og drik ansvarligt.


Bitter Smag: Vær opmærksom på, at Fernet Branca har en intens bitter smag, der ikke appellerer til alle smagsløg. Det kan tage tid at vænne sig til.


Fernet Branca er en klassisk italiensk bitter, der tilføjer dybde og karakter til cocktails og fordøjelsesoplevelser. Uanset om du nyder det som en del af dine yndlingscocktails eller som en efter-måltidsfordøjelse, vil Fernet Branca berige din smagsoplevelse med sin komplekse og unikke smag. Opdag den italienske bittertradition med Fernet Branca i en flaske på 3x2 cl.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna