Indlæser...

Fairfields Gourmet Chips, Salt & Vinegar 40 g

Varenummer
692718
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

10,00 kr.

Beskrivelse

Fairfields Gourmet Chips, Salt 40 g


Fairfields Gourmet Chips, Salt, er den enkle og klassiske chipsoplevelse, der lader kvaliteten tale for sig selv. Disse chips er skabt til dem, der sætter pris på den rene smag af kartofler og et strejf af salt - en tidløs favorit.


Håndlavet Kvalitet: Hos Fairfields Gourmet Chips går vi aldrig på kompromis med vores kvalitetsstandarder. Hver eneste chips er omhyggeligt håndlavet i små partier for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse. Vi bruger kun de fineste kartofler og naturlige ingredienser for at levere chips, der er sprøde og fyldt med smag.


Enkelhed med Stil: Vores Salt-variant er en hyldest til den rene og enkle smag af kartofler. Med et strejf af salt forstærker vi kartoflens naturlige smag, hvilket resulterer i en ren og tilfredsstillende smagsoplevelse.


40 g Perfektion: Denne 40 g pakke er den ideelle størrelse til at tilfredsstille din chips-craving når som helst, hvor som helst. Den er praktisk at have med i tasken, så du kan nyde dem på farten eller dele dem med venner og familie.


Naturlige Ingredienser: Hos Fairfields Gourmet Chips er vi stolte af at bruge naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer eller kunstige smagsstoffer. Vi tror på at levere en autentisk chipsoplevelse, der er lækker og ansvarlig.


Opdag den ægte kartoffelsmag med Fairfields Gourmet Chips, Salt 40 g.


Tag en bid, og oplev den enkle glæde af sprøde chips med et strejf af salt. Fairfields Gourmet Chips er mere end bare en snack; de er et smagsfuldt mesterværk. Bestil din pakke i dag og genopdag den tidløse smag af kvalitetschips.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna