Indlæser...

Fadølsglas På fod Munique 63 cl

Varenummer
677889
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.
Fadølsglas På fod Munique 63 cl er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Fadølsglas På fod Munique, 63 cl


Server dine foretrukne fadøl med stil og autenticitet med vores Fadølsglas På fod Munique. Dette elegante fadølsglas er inspireret af de traditionelle bayerske ølfestivaller og er designet til at forbedre din fadølsoplevelse.


Vores Fadølsglas På fod Munique har en imponerende kapacitet på 63 cl, hvilket gør det ideelt til at nyde store portioner af din foretrukne fadøl. Den karakteristiske fod på glasset giver det et traditionelt og raffineret udseende.


Glassets form er designet til at fremhæve øllets aroma og give optimal smagsoplevelse. Den brede åbning sikrer, at du kan nyde den fulde smag og skum af øllen.


Glasets høje kvalitet gør det både holdbart og behageligt at holde om. Det er også nemt at rengøre, hvilket gør det til det perfekte valg til både hjemmebrug og professionelle ølbegivenheder.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores Fadølsglas På fod Munique og nyd din fadøl med autenticitet og stil. Skab en autentisk bayersk atmosfære og lad øllets smag og aroma komme til sin ret i dette imponerende fadølsglas.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna