Indlæser...

Euphoria Cannabis Vodka FL 50

Varenummer
10655
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 179,00 kr. Normalpris 219,00 kr.
Spar 18% (40 kr)

Beskrivelse

Euphoria Cannabis Vodka - En Unik Oplevelse

Hvis du virkelig vil imponere med dit udvalg af vodka, så er Euphoria Cannabis Vodka et must-have. Denne helt unikke vodka indeholder ægte cannabisfrøekstrakt og er prikken over i'et er det ægte topskud, som vodkaen får lov at trække i, i flasken.

Euphoria, den tjekkiske producent bag denne ekstravagante vodka, er kendt for deres evne til at skabe unikke og spændende spiritus. Udover absinter har de også tilføjet vodka og gin til deres sortiment, og Euphoria Cannabis Vodka er et perfekt eksempel på deres ekspertise inden for destillering.

Denne vodka er lavet på neutralt korndestillat og er tilsat essens udvundet af cannabisfrø. Den unikke smag og aroma fra cannabisfrøene giver vodkaen en helt særlig karakter, som vil imponere selv de mest kræsne vodka-entusiaster.

Med Euphoria Cannabis Vodka får du ikke kun en fantastisk smagsoplevelse, men også en flaske, der vil skabe opmærksomhed og samtale. Denne vodka er perfekt til at imponere dine gæster eller som en unik gave til en vodka-elsker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna