Indlæser...

Engine Pure Organic Gin 50 cl.

Varenummer
690854
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

269,00 kr.

Beskrivelse

Engine Pure Organic Gin er en økologisk gin, der er blevet destilleret med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Denne gin er kendt for sine karakteristiske smagsnoter og brug af økologiske ingredienser. Her er nogle af de træk, du kan forvente af Engine Pure Organic Gin:


1. Økologiske Ingredienser: Denne gin er fremstillet med økologiske ingredienser, hvilket betyder, at råvarerne, der anvendes under produktionen, er dyrket uden brug af syntetiske pesticider eller kemikalier. Dette giver en ren og naturlig smagsprofil.


2. Botanicals: Engine Pure Organic Gin indeholder en blanding af botanicals, herunder enebær, koriander, citrusfrugter og andre urter og krydderier. Sammen skaber de en kompleks smagsoplevelse.


3. Ren og Forfriskende: Denne gin er normalt karakteriseret ved sin renhed og forfriskende smag. Den kan drikkes alene med is eller bruges som en base i cocktails og ginbaserede drinks.


4. Alsider og Nydelse: Engine Pure Organic Gin er alsidig og kan nydes på flere måder. Du kan tilpasse den til dine personlige præferencer ved at eksperimentere med forskellige garniturer og mixer.


5. Servering: Gin serveres typisk afkølet og serveres ofte i et passende gin-glas med is og en skive citron eller lime som garniture.


6. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 50 cl (500 ml), hvilket er en praktisk størrelse, der gør det nemt at opbevare og dele med andre.


Engine Pure Organic Gin 50 cl (500 ml) er et godt valg for dem, der værdsætter økologi og ønsker at nyde en velsmagende gin med en ren og naturlig smagsprofil. Den er velegnet til at nyde som en afslappende drink efter en lang dag eller som en base for dine yndlingscocktails.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna