Enghaven Rom m. Egetræspind fra Cognacfad FL 50

349,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
9448

Beskrivelse

Enghaven Rom m. Egetræspind fra Cognacfad                                            

Alkohol: 40%
Indhold: 50 cl.
Land: Danmark
 
Brænderiet Enghaven er et dansk destilleri, som ligger på Slægtsgården Enghaven, der i 1817 blev købt af en styrmand ved navn Christian Boldsen. Han havde været på vej til det daværende hungersnødsramte Norge, da hans skib blev opbragt af kapere, men fik dog sammen med sin besætning generobrerede skibet. Gården fortsat i hans slægt frem til 1881, hvor Niels Kristian Moestrup købte Enghaven, hvis slægt gården siden har tilhørt.
 
I dag er det Erik og Esben Moestrup, som er henholdsvis 4. og 5. generation, der står for destilleriet. De ønsker at levere de fineste og mest kvalitetsrige produkter. Råvarerne kommer fra en Brasiliansk sukkerrørsmelasse. Det unikke ved den sukkerrørsmelasse vi bruger er, at den kommer fra 2. raffineringen af sukkerrørene. Den er således mere ”ren” end hvis sukkerrørsmelassen var en blanding fra alle raffineringerne.
 
Ved at tilsætte en egetræspind fra de gamle Cognacfade kan man selv afgøre, hvornår ens flaske er klar. På bagsiden står påfyldningsdatoen, så om den skal ekstralagre eller drikkes nu, bestemmer man selv.
 

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps