Indlæser...

Elephant Hill Syrah 2018 75 CL

Varenummer
698926
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

199,00 kr.

Beskrivelse

Elephant Hill Syrah 2018


Elephant Hill Syrah 2018 er en fremragende repræsentant for den omhyggelige håndtering og kvalitet, som Elephant Hill dedikerer til deres Syrah-vin. Denne druesort betragtes som nøglevariety for vingården, og det afspejles i den omhyggelige fremstillingsproces.

Specifikationer:

Produkttype: Rødvin
Alkoholprocent: 13%
Årgang: 2018
Land: New Zealand
Region: Hawke's Bay
Druer: Syrah
Beskrivelse:

Elephant Hill Syrah 2018 er fremstillet med ekstra omhu. Druerne plukkes for hånd, og vinificeringen sker i små batches. Hele 95% af druerne afstilkes, mens 5% inkluderer hele klaser. Druerne stammer fra tre af Hawke's Bays bedste marker: Te Awanga, Gimblett og Triangle Vineyard. Efter vinificeringen modnes vinen i hele 22 måneder på franske barriques, hvoraf 25% er nye fade.

Vinen præsenterer sig med en mørk rubinrød farve og en lilla kant. Duften er fyldt med mørke bær, herunder friske boysenbær, solbær og brombær. Derudover er der subtile noter af både rosa og sort peber, nelliker, fyrenåle, lidt røget kød og mineraler. Smagen er kendetegnet ved bløde tanniner og en saftig karakter. Det er næsten en elegant vin, men stadig med den fyldighed, man forventer fra en god Syrah.

Serveringsforslag:

Elephant Hill Syrah 2018 er en alsidig vin, der passer godt til forskellige retter. Den er ideel til vildt eller hårde oste. For at fremhæve dens karakter anbefales det at servere den et par grader køligere end stuetemperatur, omkring 16 grader Celsius.
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna