Indlæser...

Elephant Hill Salome Chardonnay 2018 75 CL

Varenummer
698955
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

469,00 kr.

Beskrivelse

Elephant Hill Salome Chardonnay 2018


Elephant Hill præsenterer stolt deres mest prestigefyldte vin, Salomé Chardonnay 2018, som er en del af deres eksklusive "Icons"-serie. Salomé er kun produceret i de absolut bedste årgange, hvor dyrkningsbetingelserne er ideelle. Denne 2018-årgang er den anden frigivelse af Salomé og består udelukkende af 100% Chardonnay. Hovedparten af druerne kommer fra Te Awanga, mens resten stammer fra Triangle Vineyard. Efter en omhyggelig fermentering og gæring på egetræsfade, modnes vinen i hele 12 måneder, heraf 28% på nye franske egetræsfade. Resultatet er en vin med en dybde, kraft og koncentration, der sjældent findes i vinverdenen.


Beskrivelse:


Farve: Gylden.

Duft: Oplev en fortryllende duft, hvor hvide ferskner og citrus forener sig på smukkeste vis med subtile fadnoter, hasselnød og mineralske nuancer.

Smagsnoter: Salomé Chardonnay 2018 imponerer med sin cremede, fyldige og kraftfulde karakter. Strukturen er ganske enkelt perfekt. Smagsoplevelsen byder på noter af ananas, stenfrugt, nødder og let kridtagtige nuancer.

Druernes Oprindelse:


Hovedparten af druerne kommer fra Te Awanga, og resten stammer fra Triangle Vineyard.


Serveringsforslag:


For at nyde Salomé Chardonnay 2018 i dens fulde herlighed anbefales det at servere den afkølet. Den er en ideel ledsager til grillede skaldyr og seafood. Denne bemærkelsesværdige vin vil også udvikle sig smukt i kælderen i op til 10 år fra høståret.


Specifikationer

Produkttype: Hvidvin

Alkohol %: 13

Årgang: 2018

Alder: 15M

Land: New Zealand

Region: Hawke's Bay

Druer: Chardonnay (100 %)

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna