Indlæser...

Elephant Hill Chardonnay Reserve 2017 75 CL

Varenummer
698954
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 209,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
Spar 16% (40 kr)

Beskrivelse

Elephant Hill Chardonnay Reserve 2017


Elephant Hill Winery præsenterer stolt deres eksklusive Chardonnay som en del af deres prestigefyldte "Reserve"-serie. Denne vin er en mesterværk i kompleksitet, koncentration og renhed. Imponerende 80% af druerne er omhyggeligt udvalgt fra den næsten kystnære Te Awanga Vineyard, mens de resterende 20% stammer fra Triangle Vineyard i Bridge Pa-regionen. Efter en omhyggelig vinificering modnes vinen i 12 måneder, herunder 26% på nye franske egetræsfade, og med minimal malolaktisk gæring.


Beskrivelse:


Farve: Korngylden.

Duft: Indtag den forførende duft af saftige nektariner, modne abrikoser, frisk mynte og en subtil antydning af krudtrøg og ristet brød.

Smagsnoter: Elephant Hill Chardonnay Reserve 2017 leverer delikate salte og mineralske noter, som ledsages af en robust syre, der fastholder citrusfrugtens forfriskende karakter gennem bølgerne af ristet brød, saftige ferskner og forførende nektariner.

Druernes Oprindelse:


80% af druerne stammer fra den kystnære Te Awanga Vineyard, mens de resterende 20% hentes fra Triangle Vineyard i Bridge Pa-regionen.


Serveringsforslag:


For at nyde denne bemærkelsesværdige Chardonnay Reserve 2017 i dens fulde pragt, anbefales det at servere den afkølet. Den er den perfekte ledsager til grillede fiskeretter eller lækre fjerkræretter.


Specifikationer

Produkttype: Hvidvin

Alkohol %: 13

Årgang: 2017

Land: New Zealand

Region: Hawke's Bay

Druer: Chardonnay (100 %)

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna